Яловичина в воке
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.
Все-таки я купила собі вок! І невимовно цьому рада. Тепер часто вивчаю азіатську кухню. Тим більше, що з таким пристосуванням виходить все набагато простіше і ближче до оригінального варіанту.
Опис приготування:
Тому я представляю вам рецепт, як приготувати яловичину в воке. Це гаряче блюдо точно сподобається любителям м'ясного і ситного. І, звичайно, ніяк не обійшлося без азіатських ноток в соусі і маринаді. Як я і люблю, гострий смак, м'які овочі, приголомшливий аромат. Як гарнір можете подати простий рис.
- Яловичина - 320 грам
- Зелений перець - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Червоний перець - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Пластівці перцю чилі - 1 Ст. Ложка
- Перець чилі паста - 1 Ст. Ложка
- Рисове вино - 1 Ст. Ложка
- Сичуанськи перець - 1 Чайна ложка
- Темний соєвий соус - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Крохмаль картопляний - 1 Чайна ложка
М'ясо помийте і наріжте тонкими смужками, видаліть весь зайвий жир.
Приготуйте маринад. Змішайте яйце з соєвим соусом, сіллю, 1 ст. Ложкою рисового вина, 1 немає. Ложкою крохмалю. Залийте маринадом м'ясо, залиште на годину. Іноді перемішуйте.
Обсмажте м'ясо в воке на сильному вогні в маслі до рум'яної скоринки. Відкиньте в друшляк.
Цибуля чистий, наріжте півкільцями. Весь перець помийте, крупно наріжте. Швидко обсмажте ці овочі разом з чилі.
Потім додайте в овочі м'ясо, обсмажте разом, перемішуючи.
Пробуйте блюдо відразу ж. Смачного!