Вітамінний напій з полуниці і манго
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування вишуканого вітамінного напою з кольоровими шарами, де ідеально поєднуються смаки полуниці і плодів манго.
Багато кулінари світу вважають, що полуниця і Мангоце ідеальна пара фруктів, яка стане запорукою успіху будь-якого десерту, де вона використовується. Переконайтеся в цьому на власному досвіді - виділіть кілька хвилин на приготування ідеального вітамінного напою, який навіть може послужить десертом для гостей.
- Полуниці - 1 Склянка
- Меду - 3 Ст. Ложки
- Води - 1/2 склянки
- Манго - 1 Склянка
- Молока - 1/2 склянки
1. Зверніть увагу - якщо ви використовуєте тільки свіжі фрукти і ягоди, то воду краще заморозити, щоб надати коктейлю потрібну температуру.
2. Свіжу полуницю перебрати і помити, обтрусити від сирої води, занадто великі ягоди розрізати навпіл. Морожені ягоди не потрібно розморожувати.
3. Свіжий Мангоочистити від шкірки і кісточки і порізати на довільні шматочки. Морожений Мангорозморожування не вимагає.
4. У блендері змішати полуницю, воду і мед (2 ложки) до повної однорідності ягідної маси. Викласти вміст в окремий посуд.
5. У блендері змішати манго, молоко і мед (1 ложку) до повної однорідності фруктової маси. Викласти вміст в окремий посуд.
6. Викласти в високий прозорий келих шарами червону і жовту складові. Прикрасити напій цілої ягідкою полуниці і скибочкою Мангоі подавати на стіл.