Рецепт Випічка з манки фото

Випічка з манки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Яйця, Крупи, Манька
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке

Манку можна використовувати не тільки для молочної каші або для випічки манника. У мене є інший варіант, як приготувати випічку з манки. Готову випічку просочують цукровим сиропом перед подачею.

Відмінний десерт з використанням манки. Можна нарізати шматочками або вирізати фігурні формочки. Випічку можна прикрасити горішками або кунжутом, соняшниковим насінням або цукром. Маргарин можна замінити маслом. Залиште десерт у сиропі на кілька годин, а тільки потім подавайте.

  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 4 склянки
  • Рослинна олія - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 0, 5 склянки
  • Вода - 2, 5 склянки
  • Борошно - 2 склянки
  • Манька - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
випічка з манки - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти. У велику миску просійте борошно, до неї додайте манку, розпушувач. В іншій мисці змішайте яйця, розтоплене вершкове масло, рослинна олія, 0, 5 склянки води, 1 стакан цукру і екстракт ванілі. Замісити м'яке тісто.
випічка з манки - фото крок 2
2. Розкачайте тісто в пласт і за допомогою ножа розріжте шматочками. В окрему миску насипте 1 склянка цукру, кожен шматочок умочіть в цукровий пісок з одного боку.
випічка з манки - фото крок 3
3. Викладіть печиво на деко з пергаментом і відправте в розігріту до 180 градусів духовку, випікайте до рум'яної скоринки.
випічка з манки - фото крок 4
4. В сотейник налейте воду, додайте цукор і варіть до розчинення крупинок, дістаньте готову випічку і полийте сиропом, залиште на 3-4 годину, а потім подавайте до столу.

Схожі рецепти