Рецепт Варення з ківі і банана фото

Варення з ківі і банана
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Банан , Ківі
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Варення швидкого приготування - моє улюблене! Тим більше, якщо це не просте варення, а з екзотичних фруктів! Поділюся з вами простим рецептом приготування варення з ківі і банана.

Опис приготування:

Рецепт приготування варення з ківі і банана - дуже простий. Зазначені інгредієнти розрахована на одну баночку. Раджу спробувати, зварити в такій невеликій кількості, а потім вже вирішувати, чи ставити запас. Варення виходить дуже ніжне, кисло-солодке, така собі кашка незвичайного для варення кольору. Можна використовувати і не зовсім зрілі фрукти. Отже, візьмемося за роботу. Як приготувати варення з ківі і банана:

1. Промийте і очистіть банан від шкірки і подрібніть.

2. Очистіть ківі і також наріжте.

3. Банан і ківі трохи подрібнити блендером.

4. Отриману кашку помістіть в каструлю, засипте цукор, лимонну кислоту і желатин. Все ретельно перемішайте. Поставте на повільний вогонь і варіть до закипання.

5. З моменту закипання варіть протягом п'яти хвилин, постійно помішуючи дерев'яною ложкою. Потім дайте постояти варення протягом години і доведіть до кипіння і проваріть п'ять хвилин.

6. Після таких двох процедур варіння варення треба розлити по простерилізувати банках і закрити стерильними кришками. Варення з ківі і банана готове!

Зберігайте його в холодильнику на нижній полиці.

  • Банан - 1 штука
  • Ківі - 5 штук
  • Цукор - 200 грам
  • Лимонний сік - 3 чайних ложки
  • Желатин - 1 Чайна ложка
Рецепт приготування варення з ківі і банана - дуже простий. Зазначені інгредієнти розрахована на одну баночку. Раджу спробувати, зварити в такій невеликій кількості, а потім вже вирішувати, чи ставити запас. Варення виходить дуже ніжне, кисло-солодке, така собі кашка незвичайного для варення кольору. Можна використовувати і не зовсім зрілі фрукти. Отже, візьмемося за роботу. Як приготувати варення з ківі і банана:

1. Промийте і очистіть банан від шкірки і подрібніть.

2. Очистіть ківі і також наріжте.

3. Банан і ківі трохи подрібнити блендером.

4. Отриману кашку помістіть в каструлю, засипте цукор, лимонну кислоту і желатин. Все ретельно перемішайте. Поставте на повільний вогонь і варіть до закипання.

5. З моменту закипання варіть протягом п'яти хвилин, постійно помішуючи дерев'яною ложкою. Потім дайте постояти варення протягом години і доведіть до кипіння і проваріть п'ять хвилин.

6. Після таких двох процедур варіння варення треба розлити по простерилізувати банках і закрити стерильними кришками. Варення з ківі і банана готове!

Зберігайте його в холодильнику на нижній полиці.

Схожі рецепти