Рецепт Узбецький суп фото

Узбецький суп
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 5
Час приготування: 50 хв.

Курячий суп з локшиною в Узбекистані називають"Саехат" . Блюдо корисне, ситне і смачне. Підійде для дитячого і дієтичного харчування.

Опис приготування:

Узбецький курячий суп трохи відрізняється від звичного для нас супу. Філе злегка обсмажують і додається в бульйон. Суп досить дієтичний, але якщо ви не дотримуєтеся дієти, то можете додати гіркий перець. Локшину можна взяти магазинну або приготувати самим. В іншому все просто, швидко і дуже смачно.

  • Куряче філе - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Бульйон курячий - 1, 2 L
  • Локшина - 150 грам (довга)
  • Соняшникова олія - 20 мілілітрів
  • Сир - 50 грам (твердий)
  • Червоний гострий перець - 0, 5 штуки (по бажанню)
  • Сіль - За смаком
узбецький суп - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування супу.
узбецький суп - фото крок 2
Куряче філе помийте, наріжте кубиками і викладіть в сковороду з соняшниковою олією.
узбецький суп - фото крок 3
Обсмажте філе протягом 7-8 хвилин з усіх боків.
узбецький суп - фото крок 4
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду.
узбецький суп - фото крок 5
Морква очистіть, помийте і дрібно наріжте. Додайте до цибулі. Злегка припустите на невеликому вогні протягом 7-8 хвилин.
узбецький суп - фото крок 6
У каструлю налийте курячий бульйон і додайте цибулю з морквою.
узбецький суп - фото крок 7
Викладіть в каструлю обсмажене куряче філе.
узбецький суп - фото крок 8
Варіть суп 15-20 хвилин. Додати сіль за смаком.
узбецький суп - фото крок 9
Після відправте в каструлю локшину, перемішайте і варіть суп ще 10 хвилин до готовності локшини.
узбецький суп - фото крок 10
Узбецький суп готовий. При подачі посипте його тертим сиром, зеленню. При бажанні можна додати трохи нарізаного червоного гострого перцю.

Схожі рецепти