Рецепт Торт зі згущеним молоком фото

Торт зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Десерти , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування торта зі згущеним молоком і кремом з вершкового масла і згущеного молока.

Опис приготування:

Торт зі згущеним молоком відмінно підходить для домашнього чаювання. Він простий у приготуванні і не вимагає великої кількості інгредієнтів.

Приготування:

Збити в мисці згущене молоко і яйця. Додати просіяне борошно і гашене оцтом соду. Готове тісто по консистенції має нагадувати сметану. Вистелити пергаментним папером. Змастити папір рослинним маслом. Вилити тісто на деко і розрівняти. Випікати корж в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин, поки корж не підніметься. Злегка остудити корж і розрізати на кілька коржів. Змастити кожен корж рідким варенням, збитою сметаною з цукром або йогуртом. Дати просочитися. Щоб приготувати крем, збити міксером розм'якшене вершкове масло до крему. Поступово влити згущене молоко тонкою цівкою, збільшити швидкість міксера і продовжувати збивати до однорідності. За допомогою кондитерського мішка прикрасити торт приготованим кремом.


  • Банка згущеного молока - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошна - 1 Склянка
  • Соди, гашеного оцтом - 1 Чайна ложка
  • Жидкое варенье, Сметана с сахаром или йогурт- За смаком (для просочення коржів)
  • Вершкового масла - 200 грам(Крем для украшения)
  • Згущеного молока (Вареного или невареного) - 8-10 Ст. Ложок(Крем для украшения)
Торт зі згущеним молоком відмінно підходить для домашнього чаювання. Він простий у приготуванні і не вимагає великої кількості інгредієнтів.

Приготування:

Збити в мисці згущене молоко і яйця. Додати просіяне борошно і гашене оцтом соду. Готове тісто по консистенції має нагадувати сметану. Вистелити пергаментним папером. Змастити папір рослинним маслом. Вилити тісто на деко і розрівняти. Випікати корж в розігрітій духовці протягом 15-20 хвилин, поки корж не підніметься. Злегка остудити корж і розрізати на кілька коржів. Змастити кожен корж рідким варенням, збитою сметаною з цукром або йогуртом. Дати просочитися. Щоб приготувати крем, збити міксером розм'якшене вершкове масло до крему. Поступово влити згущене молоко тонкою цівкою, збільшити швидкість міксера і продовжувати збивати до однорідності. За допомогою кондитерського мішка прикрасити торт приготованим кремом.

Схожі рецепти