Рецепт Торт «курча» фото

Торт «курча»
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Страви без випічки
Для дітей , На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Торти
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Нещодавно на одному з форумів ознайомився з вразила мене виконанням і красою рецептом торта"Курча" . Наводжу його тут для ознайомлення.

Опис приготування:

Щоб приготувати торт"Курча" в домашніх умовах, потрібно дуже багато часу приділити підготовці різноманітних начинок, надавати велике значення формі тесту і деталей, які вимагають ювелірної точності. Загалом, торт"Курча" дуже складний в приготуванні, але результат того вартий.

  • Яйця - 6 штук
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Ванілін - 1 Ст. Ложка
  • Полуниця, перетерта з цукром - 6 Ст. Ложок
  • Апельсинова настоянка - 2 Ст. Ложки
  • Апельсиновий сік - 2 Ст. Ложки
  • Згущене молоко - 200 грам
  • Горіхи - 100 грам
  • Чорнослив - 100 грам
  • М'яке масло - 3 Ст. Ложки
  • Жувальні цукерки - 2 штуки (для очей)
  • Жовтий фарбник - 1 штука
  • Шоколад - 50 грам
  • Вершки - 3 Ст. Ложки
  • Вафельні листи - 2 штуки
  • Фрукти в тесті - 2 штуки(2 шматка)
  • Червоний барвник - 1 штука
  • Полуничний пудинг - 50 мілілітрів
  • Вершковий крем - 50 грам
торт
Готовим корж. Змішуємо в одній ємності яйця, цукор, борошно, ванілін. Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом півгодини.
торт
Відрізаємо третина бісквіта.
торт
З допомогою тарілки вирізаємо два овалу з двох шматків. Менший кладемо на більший. Відрізки поки не чіпаємо.
торт
Варимо крем із згущеного молока, м'якого масла, чорносливу і горіхів. Перемішуємо це все, розтираємо в блендері і крем готовий. Після розрізаємо коржі навпіл по перетину.
торт
Змащуємо овали пудингом. Після змащуємо їх просоченням з змішаної полуниці, розтертої цукром, апельсинової настоянки і соку. Кладемо овали один на одного.
торт
Обрізка нарізаємо дрібно і заважаємо з кремом до однорідності.
торт
Обмащуємо масою торт з боків.
торт
Після цього покриваємо торт вершковим кремом.
торт
Робимо тріщинки в торті за допомогою зуботичкі.
торт
Торт залишаємо в холодильнику, а тим часом робимо очі з італійських жувальних цукерок.
торт
Має вийти приблизно так. Цукерки попередньо доведеться розкачати качалкою.
торт
Вершковий крем фарбуємо жовтим за допомогою барвника і обмазуємо їм поверхню торта.
торт
Робимо наступний вигляд крему і пари столових ложок вершкового крему, шоколадки і вершкового масла (все це треба змішати).
торт
Також розрізаємо вафельні диски на лапки і крила.
торт
Криє курчаті крила і замазуємо лінії тріщин шоколадним кремом.
торт
Запікаємо до золотистого кольору фрукти в тесті. Протикаємо зубочистками. Криє до курчати.
торт
Потім криє до ніжок лапки - торт готовий.

Схожі рецепти