Торт «Дудник»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 5 г. 0 хв.
Дуже люблю ці торти, особливо торт Дудник"Карамельний" . На його приготування пішло близько 3 годин, а за смаком він нічим не відрізнявся від кондитерського в професійних умовах.
Опис приготування:
Я готувала торт Дудник"Карамельний" своїй дитині до 5-річчя. Всі гості залишилися задоволені. Дуже раджу звернути увагу саме на цей класичний рецепт, який я вичитала в одному кулінарному журналі.
- Луг - 200 грам
- Вершкове масло - 125 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 125 грам
- Цукор - 375 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Молоко - 475 грам
- Пудинг - 1 штука
- Желатин в пластинах - 6 штук
- Сир сирний - 400 грам
- Вершки - 600 грам
1. Продукти для приготування торта зовсім прості. Я брала рецепт в одному чеському журналі, а готувала торт з наших продуктів.
2. Далі слід розтопити нугу. Найкраще це зробити на водяній бані. Не забувайте постійно помішувати.
3. Збийте з маслом цукор на повній потужності міксера. Повинно бути кремоподібне стан маси. Вводимо по одному яйцю, продовжуючи забивати.
4. Додаємо розтоплену нугу і перемішуємо. В самому кінці вводимо розпушувач.
5. Виливаємо в форму для випікання. У мене вона має форму серця. Відправляємо в духовку, розігріту до 160 градусів на 35-40 хвилин. Готовність перевіряємо сірником або ножем. Після випікання даємо охолонути.
6. Тепер розводь сухий пудинг в молоці, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Після закипання зменшуємо вогонь і даємо потомитися одну хвилину. Знімаємо з вогню і остужіваем.
7. Тоді promazиvaniya пудингу, отставляем коржі, давши їм охолонути. Тим часом замочуємо желатин і даємо йому набрякнути.
8. Збиваємо сирний сир з цукром. Ретельно перемішуємо. Желатин (пластини) розпускаємо на водяній бані і не кип'ятимо. Розмішуємо його з сирною масою і додаємо до основной.Вместе збиваємо вершки і все ретельно перемішуємо. От і все, тепер ми крем викладаємо на пудинг і даємо охолонути близько 45 хвилин.
9. Карамелізуем цукор і воду.В цукор вливаємо вершки і трохи проварюємо. Не забувайте постійно помішувати. З іншими частинами желатину чинимо так само У мене вийшло 4 частини. Ми залишаємо торт на 20 хвилин на холоді (найкраще в холодильнику). Вершками, що залишилися промазуємо торт і прикрашаємо за своїм бажанням.
10. Ось такий красень виходить! Смачного!