Рецепт Торт 10 років фото

Торт 10 років
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Яйця, Шоколад, Згущене молоко
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

Зазначений недавно десятирічний ювілей весілля був у нас ознаменований таким чудовим тортиком на столі. Поспішаю поділитися рецептом.

Простий і смачний торт на святковий стіл. Цей рецепт можна використовувати не тільки на 10-й літні ювілеї, а на будь-яке сімейне торжество, тільки гратися з оформленням. Отже, безкоштовно Driver:

1. Збийте яйця з цукром, додайте половину вершкового масла, мед і соду. Добре перемішайте і поставте на водяну баню. Помішуючи, проваріть до збільшення маси в об'ємі в два рази.

2. Потім зніміть суміш з вогню і додайте борошно, замісіть тісто і дайте йому охолонути під плівкою.

3. Потім розділіть тісто на частини і розкачайте в коржі товщиною 4-5 мм. Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте коржі протягом 5-7 хвилин.

4. Кремом мені займатися не хотілося, тому замість нього була взята банку звичайної вареного згущеного молока. Прошарками коржі згущеним молоком.

5. Розтопіть на водяній бані шоколад і масло, що залишилося. Що вийшла глазур'ю змастіть торт.

6. Прикрасьте на свій розсуд і подайте на стіл.

Приємного чаювання і свята!


  • Борошно - 500 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Шоколад - 80 грам
  • Олія - 160 грам
  • Банку вареної згущенки - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Фрукти і крем - За смаком (для прикраси)
Простий і смачний торт на святковий стіл. Цей рецепт можна використовувати не тільки на 10-й літні ювілеї, а на будь-яке сімейне торжество, тільки гратися з оформленням. Отже, безкоштовно Driver:

1. Збийте яйця з цукром, додайте половину вершкового масла, мед і соду. Добре перемішайте і поставте на водяну баню. Помішуючи, проваріть до збільшення маси в об'ємі в два рази.

2. Потім зніміть суміш з вогню і додайте борошно, замісіть тісто і дайте йому охолонути під плівкою.

3. Потім розділіть тісто на частини і розкачайте в коржі товщиною 4-5 мм. Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте коржі протягом 5-7 хвилин.

4. Кремом мені займатися не хотілося, тому замість нього була взята банку звичайної вареного згущеного молока. Прошарками коржі згущеним молоком.

5. Розтопіть на водяній бані шоколад і масло, що залишилося. Що вийшла глазур'ю змастіть торт.

6. Прикрасьте на свій розсуд і подайте на стіл.

Приємного чаювання і свята!

Схожі рецепти