Торт 10 років
(покроковий рецепт з фото)
Зазначений недавно десятирічний ювілей весілля був у нас ознаменований таким чудовим тортиком на столі. Поспішаю поділитися рецептом.
Простий і смачний торт на святковий стіл. Цей рецепт можна використовувати не тільки на 10-й літні ювілеї, а на будь-яке сімейне торжество, тільки гратися з оформленням. Отже, безкоштовно Driver:
1. Збийте яйця з цукром, додайте половину вершкового масла, мед і соду. Добре перемішайте і поставте на водяну баню. Помішуючи, проваріть до збільшення маси в об'ємі в два рази.
2. Потім зніміть суміш з вогню і додайте борошно, замісіть тісто і дайте йому охолонути під плівкою.
3. Потім розділіть тісто на частини і розкачайте в коржі товщиною 4-5 мм. Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте коржі протягом 5-7 хвилин.
4. Кремом мені займатися не хотілося, тому замість нього була взята банку звичайної вареного згущеного молока. Прошарками коржі згущеним молоком.
5. Розтопіть на водяній бані шоколад і масло, що залишилося. Що вийшла глазур'ю змастіть торт.
6. Прикрасьте на свій розсуд і подайте на стіл.
Приємного чаювання і свята!
- Борошно - 500 грам
- Цукор - 200 грам
- Шоколад - 80 грам
- Олія - 160 грам
- Банку вареної згущенки - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Фрукти і крем - За смаком (для прикраси)
1. Збийте яйця з цукром, додайте половину вершкового масла, мед і соду. Добре перемішайте і поставте на водяну баню. Помішуючи, проваріть до збільшення маси в об'ємі в два рази.
2. Потім зніміть суміш з вогню і додайте борошно, замісіть тісто і дайте йому охолонути під плівкою.
3. Потім розділіть тісто на частини і розкачайте в коржі товщиною 4-5 мм. Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте коржі протягом 5-7 хвилин.
4. Кремом мені займатися не хотілося, тому замість нього була взята банку звичайної вареного згущеного молока. Прошарками коржі згущеним молоком.
5. Розтопіть на водяній бані шоколад і масло, що залишилося. Що вийшла глазур'ю змастіть торт.
6. Прикрасьте на свій розсуд і подайте на стіл.
Приємного чаювання і свята!