Supyerogurchiki
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 19 г. 0 хв.
Відмінні огірочки, які готуються за все за добу! Правильне поєднання інгредієнтів дозволяє домогтися незабутнього смаку, який порадує вас і ваших близьких. Це найкраща закуска до столу!
Опис приготування:
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати суперогурчікі, то просто прочитайте цей рецепт. Завдяки соєвого соусу огірки виходять солонуватими, а перець чилі додасть їм пікантну гостру нотку.
- Огірок - 1 кілограм (свіжий)
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вода - 800 мілілітрів
- Цукор - 80 грам
- Оцет - 50 мілілітрів (винний)
- Перець чилі - За смаком (свіжий)
- Сіль - 4 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
Огірочки промийте під проточною холодною водою. Розріжте їх на чотири частини вздовж таким чином, щоб надрізи не доходили до кінця. Тоді вийде щось на зразок квіточок.
Складіть огірочки в будь-яку ємність, наприклад - в пластикову миску. Засипте їх сорока грамами солі і залиште на півгодини просолитися.
Потім відіжміть огірочки від зайвого солоного соку. Промивати їх не потрібно. Просто видаліть непотрібну рідина (злийте її).
Поставте на плиту сковорідку, розжарити її з невеликою кількістю рослинного масла без запаху. Киньте в сковороду нарізану кільцями перець чилі, слега "припустите" його. Залийте киплячим маслом огірочки.
У воді розмішайте соєвий соус, дві столові ложки солі і цукор, влийте необхідну кількість оцту. Залийте маринадом огірочки, залиште в прохолодному місці на добу.
Рівно через добу огірочки будуть готові і ви зможете подавати їх до столу. Смачного!