Суп зі свіжою капустою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рідко який обід обходиться без супу. Це перша страва дуже популярно в багатьох сім'ях. Рецептів супу існує величезна безліч. Одним з найсмачніших вважаються супи зі свіжою капустою.
Опис приготування:
Наваристий і ароматний суп? Що може бути простіше! Досить просто дізнатися, як приготувати суп зі свіжою капустою з цього рецепта, і ви зможете радувати своїх рідних і близьких свіжим супчиком хоч кожен день! Відмінний вибір для сімейного обіду.
- Картопля - 5 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Свинина - 350 грам
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Лист лавровий - 3 штуки
- Чорний перець, часниковий порошок, сіль - За смаком
Лучок і морквину очистіть і гарненько промийте під холодною водою. Потім нарубати обидва овоча однаковими кубиками, розмір яких повинен становити близько одного сантиметра. Покладіть підготовлені овочі в каструльку, в якій ви плануєте варити суп.
М'ясо помийте і обсушіть, зачистите від жиру і жилок. Ви можете використовувати не тільки свинину, але і яловичину, курку, кролика або індичку. М'ясо наріжте на невеликі шматочки і викладіть поверх овочів в каструльку.
Тепер настала черга картоплі. Вимийте його максимально ретельно і очистіть від шкірки. Наріжте на однакові за розміром шматочки (трохи менше, ніж шматки м'яса). Покладіть його на свинину в каструльку.
Капусту наріжте на спеціальній тертці або ж за допомогою гострого ножа. Викладіть капусту в каструлю поверх картоплі. Воду не додавайте, так як на цьому етапі суп буде готуватися за рахунок соку, який виділять інгредієнти при термічній обробці.
Поставте каструльку на плиту, включите мінімальний вогонь. Накрийте кришкою і млоїте півгодини.
Через півгодини долийте в каструльку воду, відрегулювати густоту супу на свій розсуд. Додайте до нього спеції, лавровий лист і сіль. Дайте супу закипеть, вимкніть вогонь і залиште його настоюватися на кілька годин.