Рецепт Суп з кабачків фото

Суп з кабачків
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Кабачок
Рецепти для схуднення , Вагітним і годуючим
На обід
Супи
Кількість порцій: 7-9
Час приготування: 35 хв.

Обожнюю креязикай суп з кабачків - немає кращого страви в літню спеку. І спрагу втаязикє, і освіжає, і насичує. А якщо додати селера - то такий суп ще і неймовірно корисний.

Опис приготування:

Креязикай суп з кабачків - це прекрасне блюдо, з якої точки зору на нього не дивись. По перше, дуже легко і швидко засвоюється в шлунку - пообідав і відразу переварив, не треба сидіти на роботі і ще дві години відчувати, як у тебе в шлунку щось вирує. По-друге, він дуже корисний завдяки селері. По-третє, готується дуже просто - під силу кожному. По-четверте, він просто-напросто смачний. У п'ятих, всі інгредієнти дешеві і доступні. Коротше, ідеальний цей суп з кабачків

  • Кабачок - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Бульйон курячий - 700 мілілітрів
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Корінь селери - 300 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Крем - 200 мілілітрів
  • Каррі - 2 чайних ложки
  • Сіль, перець - - За смаком
суп з кабачків - фото крок 1
Часник, цибуля і селера почистити і нарізати на дрібні шматочки. Кабачки миємо, очищаємо від шкірки (якщо вона товста) і нарізаємо на невеликі кубики.
суп з кабачків - фото крок 2
Беремо велику каструлю (мінімум 2 L), розтоплюємо в ній вершкове масло.
суп з кабачків - фото крок 3
Додаємо в каструлю цибулю і часник, roza_ker 5-7 хвилин до золотистого і запаху.
суп з кабачків - фото крок 4
Додаємо кабачки і селеру, обсмажуємо на невеликому вогні ще 5-7 хвилин, активно помішуючи.
суп з кабачків - фото крок 5
Додаємо в каструлю бульйон, доводимо до кипіння і варимо ще 3-4 хвилини після закипання.
суп з кабачків - фото крок 6
Потім знімаємо каструлю з вогню, додаємо сметану, сіль і перець за смаком.
суп з кабачків - фото крок 7
За допомогою блендера подрібнюємо все до однорідного стану.
суп з кабачків - фото крок 8
Повертаємо крем-суп в каструлю, додаємо каррі, прогреваем суп і знімаємо з вогню. Подавати найкраще зі свіжоприготовленими грінками.

Схожі рецепти