Суп з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7-9
Час приготування: 35 хв.
Обожнюю креязикай суп з кабачків - немає кращого страви в літню спеку. І спрагу втаязикє, і освіжає, і насичує. А якщо додати селера - то такий суп ще і неймовірно корисний.
Опис приготування:
Креязикай суп з кабачків - це прекрасне блюдо, з якої точки зору на нього не дивись. По перше, дуже легко і швидко засвоюється в шлунку - пообідав і відразу переварив, не треба сидіти на роботі і ще дві години відчувати, як у тебе в шлунку щось вирує. По-друге, він дуже корисний завдяки селері. По-третє, готується дуже просто - під силу кожному. По-четверте, він просто-напросто смачний. У п'ятих, всі інгредієнти дешеві і доступні. Коротше, ідеальний цей суп з кабачків
- Кабачок - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Бульйон курячий - 700 мілілітрів
- Вершкове масло - 10 грам
- Корінь селери - 300 грам
- Часник - 1 зубчик
- Крем - 200 мілілітрів
- Каррі - 2 чайних ложки
- Сіль, перець - - За смаком
Часник, цибуля і селера почистити і нарізати на дрібні шматочки. Кабачки миємо, очищаємо від шкірки (якщо вона товста) і нарізаємо на невеликі кубики.
Беремо велику каструлю (мінімум 2 L), розтоплюємо в ній вершкове масло.
Додаємо в каструлю цибулю і часник, roza_ker 5-7 хвилин до золотистого і запаху.
Додаємо кабачки і селеру, обсмажуємо на невеликому вогні ще 5-7 хвилин, активно помішуючи.
Додаємо в каструлю бульйон, доводимо до кипіння і варимо ще 3-4 хвилини після закипання.
Потім знімаємо каструлю з вогню, додаємо сметану, сіль і перець за смаком.
За допомогою блендера подрібнюємо все до однорідного стану.
Повертаємо крем-суп в каструлю, додаємо каррі, прогреваем суп і знімаємо з вогню. Подавати найкраще зі свіжоприготовленими грінками.