Рецепт Спаржа з ​​сиром фото

Спаржа з ​​сиром
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , Корисний обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Це просте і в той же час вишукану страву чудово підійде як для сімейного сніданку, так і для святкового обіду, шведського столу, або фуршету.

Опис приготування:

Відразу навіть не скажеш, що це за страва - Does It сніданок, чи то бутерброд… Але це, напевно, не має значення - головне, що рецепт приготування спаржі з сиром дозволить вам здивувати гостей вишуканим смаком і незвичайною подачею знайомих продуктів. Почнемо?

Рецепт:

Спаржу позбавити від жорстких частин стебла і відварити протягом 3-4 хвилин. Обдати крижаною водою, обсушити.

Зв'язати стебла спаржі в невеликі пучки по 3 штуки за допомогою пір'я зеленої цибулі.

Оливкова олія змішати з сіллю і спеціями, видавити часник.

Скибочки хліба укласти на змащений маслом деко або в окремі жароміцні форми.

Змастити хліб пряним часниковим маслом, покласти на кожну скибочку пучок спаржі, накрити сиром.

Поставити в розігріту до 180-200С духовку на 10 хвилин.

Подавати гарячою.

Ну ось, тепер ви знаєте, як приготувати спаржу з сиром. Погодьтеся, це дуже просто! А смак - просто чарівний!


  • Sparzha - 0, 5 кілограма
  • Сир - 150 грам
  • Хліб - 4-6 скибочок
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець духмяний мелений - За смаком
  • Пряні трави - За смаком
  • Зелена цибуля - 4-6 штук
Відразу навіть не скажеш, що це за страва - Does It сніданок, чи то бутерброд… Але це, напевно, не має значення - головне, що рецепт приготування спаржі з сиром дозволить вам здивувати гостей вишуканим смаком і незвичайною подачею знайомих продуктів. Почнемо?

Рецепт:

Спаржу позбавити від жорстких частин стебла і відварити протягом 3-4 хвилин. Обдати крижаною водою, обсушити.

Зв'язати стебла спаржі в невеликі пучки по 3 штуки за допомогою пір'я зеленої цибулі.

Оливкова олія змішати з сіллю і спеціями, видавити часник.

Скибочки хліба укласти на змащений маслом деко або в окремі жароміцні форми.

Змастити хліб пряним часниковим маслом, покласти на кожну скибочку пучок спаржі, накрити сиром.

Поставити в розігріту до 180-200С духовку на 10 хвилин.

Подавати гарячою.

Ну ось, тепер ви знаєте, як приготувати спаржу з сиром. Погодьтеся, це дуже просто! А смак - просто чарівний!

Схожі рецепти