Спаржа з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Це просте і в той же час вишукану страву чудово підійде як для сімейного сніданку, так і для святкового обіду, шведського столу, або фуршету.
Опис приготування:
Відразу навіть не скажеш, що це за страва - Does It сніданок, чи то бутерброд… Але це, напевно, не має значення - головне, що рецепт приготування спаржі з сиром дозволить вам здивувати гостей вишуканим смаком і незвичайною подачею знайомих продуктів. Почнемо?
Рецепт:
Спаржу позбавити від жорстких частин стебла і відварити протягом 3-4 хвилин. Обдати крижаною водою, обсушити.
Зв'язати стебла спаржі в невеликі пучки по 3 штуки за допомогою пір'я зеленої цибулі.
Оливкова олія змішати з сіллю і спеціями, видавити часник.
Скибочки хліба укласти на змащений маслом деко або в окремі жароміцні форми.
Змастити хліб пряним часниковим маслом, покласти на кожну скибочку пучок спаржі, накрити сиром.
Поставити в розігріту до 180-200С духовку на 10 хвилин.
Подавати гарячою.
Ну ось, тепер ви знаєте, як приготувати спаржу з сиром. Погодьтеся, це дуже просто! А смак - просто чарівний!
- Sparzha - 0, 5 кілограма
- Сир - 150 грам
- Хліб - 4-6 скибочок
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
- Пряні трави - За смаком
- Зелена цибуля - 4-6 штук
Рецепт:
Спаржу позбавити від жорстких частин стебла і відварити протягом 3-4 хвилин. Обдати крижаною водою, обсушити.
Зв'язати стебла спаржі в невеликі пучки по 3 штуки за допомогою пір'я зеленої цибулі.
Оливкова олія змішати з сіллю і спеціями, видавити часник.
Скибочки хліба укласти на змащений маслом деко або в окремі жароміцні форми.
Змастити хліб пряним часниковим маслом, покласти на кожну скибочку пучок спаржі, накрити сиром.
Поставити в розігріту до 180-200С духовку на 10 хвилин.
Подавати гарячою.
Ну ось, тепер ви знаєте, як приготувати спаржу з сиром. Погодьтеся, це дуже просто! А смак - просто чарівний!