Сливово-сирний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Це просто приголомшливий сливовий пиріг на сирному тісті. Ці смаки відмінно доповнюють один одного. Від шматочка такого пирога ніхто не зможе відязикатися. Ділюся з вами рецептом.
Це один з найсмачніших рецептів пирога. Його можна готувати як відкритим, так і в закритому вигляді. А замість слив можна використовувати будь-які інші фрукти: яблука, груші та ін. Пригощайтеся!
- Сир - 130 грам
- Яйце - 1 штук
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Борошно - 1 склянок
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Ванілін - 1 Щепоток
- Зливи - 8-10 штук
Для приготування тіста сир протріть через сито, щоб не було грудочок. Додайте до нього м'яке вершкове масло, цукор, соду і ванілін.
Підсипати муку і замісити тісто, щоб воно не липло до рук.
Розкачайте тісто в коло.
Викладіть нарізані сливи, посипте трохи цукром і подверніте краю тесту.
Поставте пиріг в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 30-40.
Поставте пиріг в духовку, розігріту до 180 градусів хвилин на 30-40.
Готовий пиріг трохи остудіть і угощайтесь.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!