Салат «зодіак»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Цей смачний і ситний салат можна приготувати до будь-якого святкового застілля. Цікаве і трохи незвичне поєднання цілком доступних інгредієнтів сподобається і вам, і вашим гостям. Готується легко!
Опис приготування:
Смачний і досить ситний салат"Зодіак" можна приготувати до будь-якого свята в будь-який час року. Інгредієнти для салату цілком доступні, клопоту з приготуванням практично ніяких, саме тому ви обов'язково повинні його спробувати. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати салат"Зодіак" . Дуже сподіваюся, що цей салат вам сподобається.
- Куряча грудка відварна - 1 штука
- Печериці - 400-500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Огірок свіжий - 2 штуки
- Яйце варене - 2 штуки
- Кукурудза консервована - 250 грам
- Сіль - 2 щіпки (за смаком)
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Гриби ретельно промиваємо та нарізаємо пластинками.
Очистимо цибулю, наріжемо його кубиками.
Обсмажуємо гриби з цибулею на олії до готовності. Посолити за смаком, і нехай остигають.
Курячі грудки нарізаємо невеликими кубиками.
Очистимо варені яйця, їх теж нарізаємо кубиками.
Моєму огірки, нарізаємо їх такими ж кубиками, як м'ясо і яйця.
Відкриваємо банку з кукурудзою, зливаємо рідину.
Всі підготовлені інгредієнти викладаємо в миску, додаємо майонез і сіль за смаком. Перемішуємо.
Перекладаємо в салатник, прикрашаємо і подаємо до столу.