Салат з яблуками і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.
Я розповім, як приготувати салат з яблуками і куркою. Цей салат чимось схожий з горошком, але трохи все-таки відрізняється. Приготуйте - і зрозумієте, що можна готувати вже відомі вам страви інакше.
Опис приготування:
Подивіться, який чудовий легкий салат! Приготувати такий салат простіше простого. Замаринуйте цибулю, відваріть курку, поріжте яблуко, відкрийте горошок і перемішайте це все у великій мисці, заправте сметаною і зеленню і подавайте вашим гостям на суд. Впевнена, результат вас порадує.
- Яблука - 200 грам
- Цибуля - 40 грам
- Курка - 200 грам
- Горошок - 100 грам
- Крем - 100 грам
Візьміть 2 яблучка, вимийте їх під струменем холодної води. Протріть їх сухий, чистою серветкою. Очистіть їх від шкірки, виріжте серцевину. Поріжте яблука на дрібні кубики. Відваріть курку (філе) в злегка підсоленій воді. Додайте в каструлю до курки лавровий лист, перець, сіль. Після того, як м'ясо буде повністю готове, остудіть його і поставте в холодильник.
Очистіть і вимийте цибулю. Дрібно наріжте його. Візьміть один лимон, поріжте його навпіл, потім видавіть з нього сік в глибоку тарілку. Покладіть в лимонний сік нарізану цибулю. Перемішайте масу, поставте її в холодильник на 2-3 годину.
У глибоку, красиву миску викладіть цибулю, яблука, відкрийте банку з горошком, викладіть її вміст в миску. Варену курку поріжте на дрібні шматочки або пам'ятаєте виделкою. Візьміть сметану, додайте туди трохи сушеної зелені. Перемішайте салат великою ложкою. Можна подавати його до столу. Смачного!