Рецепт Салат з овочів по-корейськи фото

Салат з овочів по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 дн. 2 г. 0 хв.

Сьогодні пропоную приготувати салат з овочів з мотивів корейської кухні. Виходить гостра закуска, яка відмінно підійде в якості доповнення до основної страви.

Опис приготування:

Для приготування салату необхідно порізати овочі великими шматками, залити маринадом і залишити на один день в холодильнику. Кількість оцту і червоного перцю краще підбирати на свій смак. А детальніше, як приготувати салат з овочів по-корейськи, я розповім нижче.

  • Капуста - 1/3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Редька - 1-2 штук
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1/2 чайних ложки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 40-50 мілілітрів
  • Червоний перець - 2-3 Щепоток
салат з овочів по-корейськи - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
салат з овочів по-корейськи - фото крок 2
Капусту наріжте квадратиками. Залийте окропом і залиште на 10 хвилин.
салат з овочів по-корейськи - фото крок 3
Редьку і моркву наріжте великими брусочками, а часник пластинами.
салат з овочів по-корейськи - фото крок 4
Злийте воду від капусти, з'єднайте всі овочі разом у великій мисці. Додайте сіль, цукор і спеції. Перемішайте все.
салат з овочів по-корейськи - фото крок 5
Нагрійте рослинну олію до гарячого стану. Влийте оцет і масло в салат, залиште на годину при кімнатній температурі. Потім приберіть в холодильник на один день.
салат з овочів по-корейськи - фото крок 6
Салат з овочів по-корейськи готовий, смачного!

Схожі рецепти