Салат з овочів по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 дн. 2 г. 0 хв.
Сьогодні пропоную приготувати салат з овочів з мотивів корейської кухні. Виходить гостра закуска, яка відмінно підійде в якості доповнення до основної страви.
Опис приготування:
Для приготування салату необхідно порізати овочі великими шматками, залити маринадом і залишити на один день в холодильнику. Кількість оцту і червоного перцю краще підбирати на свій смак. А детальніше, як приготувати салат з овочів по-корейськи, я розповім нижче.
- Капуста - 1/3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Редька - 1-2 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 40-50 мілілітрів
- Червоний перець - 2-3 Щепоток
Підготуйте всі інгредієнти.
Капусту наріжте квадратиками. Залийте окропом і залиште на 10 хвилин.
Редьку і моркву наріжте великими брусочками, а часник пластинами.
Злийте воду від капусти, з'єднайте всі овочі разом у великій мисці. Додайте сіль, цукор і спеції. Перемішайте все.
Нагрійте рослинну олію до гарячого стану. Влийте оцет і масло в салат, залиште на годину при кімнатній температурі. Потім приберіть в холодильник на один день.
Салат з овочів по-корейськи готовий, смачного!