Салат з фейхоа
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.
Екзотичний, але все ж простий рецепт салату з фейхоа - для вас! Спробуйте, адже іноді всім нам потрібно себе побалувати смачненьким! Дієтичний і дуже оригінальний салат сподобається всім!
Опис приготування:
Рецепт приготування салату з фейхоа - для тих, хто не проти експериментів на кухні! З таким салатом вас точно запам'ятають на будь-якій вечірці або фуршеті, всі будуть дивуватися незнайомим смаковим сполученням, а ви отримаєте море заслужених компліментів. Так що нехай тільки спробують якось одного разу не побоятися і купити пару-трійку екзотичних фруктів, щоб відкрити нові кордони кулінарного світу!
- Гуайява - 1 штука
- Фейхоа - 1-2 штук
- Яблука - 2 штуки (по можливості одне беріть кисле, друге - солодке, одне зелене, інше - червоне, щоб салат був цікавіше.)
- Перець чилі - 0.5 чайних ложки
- Ром білий - 1 Чайна ложка
- Оцет рисовий - 1 Чайна ложка (можна замінити яблучним або білим винним оцтом)
- Сіль морська - 0.5 чайних ложки
1. Все гранично просто - моєму і ріжемо яблука, фейхоа і гуаву великими кубиками. Викладаємо в миску і перемішуємо.
2. Збризгуємо все ромом і оцтом, посипаємо спеціями.
3. Перемішаємо, охолоджуємо трохи в холодильнику - і подаємо смачний і легкий салат з фейхоа до столу!