Салат Відліт
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.
Смачний салатик на кожен день. Можна приготувати і з нагоди свята.
Опис приготування:
Для такого салату вам потрібно відварити курячу печінку і три яйця. Можна приступати до готування!
- Печінка куряча відварна - 500 грам
- Огірок свіжий - 2 штуки
- Яйце відварне - 3 штуки
- Зелень будь-яка - За смаком
- Майонез - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Відварну курячу печінку нарізати невеликими шматочками.
Відварені курячі яйця нарізати кубиками. Додати в салатник.
Свіжий огірок нарізати кубиками. У пізніх огірків краще видалити великі насіння і жорстку шкірку перед нарізкою.
Додайте в салат подрібнену зелень. Заправте майонезом. Додайте сіль і перчик - подайте до столу.