Салат «Перуанский»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 30 хв.
"перуанский" салат чимось нагадує наш вінегрет, тільки його готують з консервованою кукурудзою. Це смачний салатик з варених овочів, який заправляється маслом і оцтом.
Опис приготування:
Докладніше, як приготувати салат"Перуанський" , я розповім нижче. За смаком в салат можна додати червону консервовану квасолю і ріпчасту цибулю.
- Кукурудза - 200 грам (консервована)
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Цибуля зелена - За смаком
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Відваріть в киплячій підсоленій воді буряк, морква і картоплю. Буряк варіть 1 час, морква і картоплю 25-30 хвилин.
Наріжте овочі на дрібні кубики і перекладіть у велику миску.
Додайте консервовану кукурудзу.
Зелену цибулю і кріп дрібно наріжте, потім перекладіть в миску. Заправте салат олією і оцтом, посоліть за смаком і добре перемішайте.
Салат "перуанский" готовий, смачного!