Рецепт Салат «Перуанский» фото

Салат «Перуанский»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 30 хв.

"перуанский" салат чимось нагадує наш вінегрет, тільки його готують з консервованою кукурудзою. Це смачний салатик з варених овочів, який заправляється маслом і оцтом.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати салат"Перуанський" , я розповім нижче. За смаком в салат можна додати червону консервовану квасолю і ріпчасту цибулю.

  • Кукурудза - 200 грам (консервована)
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Цибуля зелена - За смаком
  • Кріп - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
салат
Підготуйте всі інгредієнти.
салат
Відваріть в киплячій підсоленій воді буряк, морква і картоплю. Буряк варіть 1 час, морква і картоплю 25-30 хвилин.
салат
Наріжте овочі на дрібні кубики і перекладіть у велику миску.
салат
Додайте консервовану кукурудзу.
салат
Зелену цибулю і кріп дрібно наріжте, потім перекладіть в миску. Заправте салат олією і оцтом, посоліть за смаком і добре перемішайте.
салат
Салат "перуанский" готовий, смачного!

Схожі рецепти