Рецепт Салат «Moreman» фото

Салат «Moreman»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Морепродукти - це ідеальні інгредієнти для салатів. Якщо до них додати правильний соус і потрібні овочі, то таке блюдо стане хітом на столі, його швиденько відразу розберуть і попросять ще.

Опис приготування:

Пропоную дізнатися, як приготувати салат"Мореман" . До його складу входять креветки, крабові палички і варені яйця. Таке блюдо сподобається багатьом, адже використовуються усіма знайомі продукти, які ідеально поєднуються між собою. Крім усього іншого, салат ситний і насичений білками. Смачного!

  • Креветки - 200 грам
  • Крабові палички - 200 грам
  • Сир голландський - 100 грам
  • Пекінська капуста - 0, 5 штуки
  • Огірок свіжий - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Ріпчасту червона цибуля - 1 штука
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 чайних ложки
салат & Quot; Мореман
Спочатку відваріть креветки і яйця. Залиште їх остигати. Капусту помийте і дрібно наріжте, яйця і палички наріжте кубиками. Лук почистіть і дрібно наріжте, а огірок помийте і поріжте соломкою.
салат & Quot; Мореман
Приготуйте соус. У мисці змішайте сметану з соєвим соусом і соком половини лимона. В іншу миску натріть на дрібній тертці сир.
салат & Quot; Мореман
У салатницю викласти яйця, крабові палички, капусту, цибуля і огірок. Слідом залийте соусом і насипте сир.
салат & Quot; Мореман
Готовий салат покрийте креветками. Можете його подавати в креманках або в загальній тарілці.

Схожі рецепти