Салат курячий по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
Смачний салатик і швидкий. Курку треба овтваріть, інші інгредієнти нарізати.
Опис приготування:
Куряче філе попередньо відваріть. Квасоля злийте і промийте. Цибулю і моркву по-корейськи наріжте. Остигнуло куряче філе також поріжте. Перемішайте все в салатник, заправте маслом.
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Куряче філе відварне - 200 грам
- Квасоля консервована, біла - 200 грам
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Сіль, спеції - За смаком
Банку з квасолею відкрити. Злити соус або воду, промити під проточною водою. Квасоля перекласти в салатник.
Морквину по-корейськи викласти на сито і залагодити зайвий жир (олія). Саму морква злегка порізати, щоб в готовому салаті вона тягнулася довгими нитками і було зручно їсти. Додайте моркву до квасолі в салатник.
Відваріть куряче філе. Наріжте його на дрібні шматочки. Подрібніть зелену цибулю. Якщо у вас є інша зелень, її теж можна використовувати.
Перемішайте всі складові в салатник. Додайте трохи масла, солі і спецій. Знову перемішайте. Подайте салат до столу відразу. Чудовий салат, смачний і ситний.