Прості оладки з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Навесні кращим варіантом сніданку, мабуть, будуть прості оладки з кабачків, тому сьогодні я поділюся з вами цим рецептом. Це дійсно дуже легкі в приготуванні, але дуже смачні оладки.
Пропоную вам використовувати цей рецепт, тому що тут я розповім, як приготувати прості оладки з кабачків. Такі млинці можна подавати як гарнір або як самостійну страву. Рекомендую подавати їх зі сметаною і зеленню, щоб підкреслити свіжість страви. Спробуйте сміливо, вийде дуже смачно!
- Молодий кабачок або цукіні - 600 грам
- Борошно - 0, 5-1 склянки
- Яйце - 1 штука
1. Для початку очистіть кабачок від шкірки за допомогою Овочечистка. Потім натріть його на крупній тертці, приправити сіллю і підмітати duršlag, щоб з кабачка стекла зайва рідина.
2. Через деякий час відіжміть кабачок руками. Дрібно наріжте часник і додайте до кабачків. Потім в окремій мисці злегка збийте виделкою яйце і додайте до кабачків.
3. Додайте перець і борошно, добре перемішайте, щоб у вас вийшло досить густе тісто. Обсмажте оладки на оливковій олії з обох боків до золотистого кольору. Викладіть оладки на паперовий рушник.
4. Подавайте зі сметаною і зеленню. Смачного!