ПП курка (три рецепта)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Курка є головним інгредієнтом корисних м'ясних страв. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати ПП курку (три рецепта): курячі нагетси, курячі котлетки в духовці і запечену курочку!
Опис приготування:
Навіть таке блюдо, як курячі нагетси, можна приготувати в більш корисному варіанті! У всіх трьох рецептах вам необхідно буде використовувати духовку, тому що нагетси, котлетки і курячі ніжки необхідно запікати. Обов'язково приготуйте соуси до птаха, з ними блюдо виходить набагато смачніше, а смак стає більш насиченим. Зелень можете брати за смаком: кріп, петрушку, базилік або кинзу. Також за бажанням можете додати трохи спецій.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Курині ніжки - 4 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Вода - 50 мілілітрів
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Яблучний оцет - 1 Чайна ложка
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Вівсяні висівки - 3 Ст. Ложки
- Імбир - 10 грам
- Часник - 3 зубчики
- Зелень - 1 пучок
- Сир - 100 грам
1. Приготуйте нагетси: половину курячого філе наріжте невеликими шматочками. Belk відділ Желтков. Кожен шматочок м'яса спочатку умочіть в білок, після чого обваляйте в вівсяних висівках.
2. Викладіть нагетси на деко, змащений олією, і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 20-30 хвилин.
3. Приготуйте соус: до сметани додайте часник, дрібно нарізану зелень і гірчицю, половину столової ложки соєвого соусу і перець за смаком. Подавайте з цим соусом нагетси.
4. Для другої страви приготуйте соус"Теріякі" : імбир натріть на дрібній тертці, додайте до нього часник. У каструлю відправте воду, соєвий соус, оливкова олія, яблучний оцет, імбир і часник, кукурудзяний крохмаль і мед.
5. Добре перемішайте і поставте на вогонь. Нагрівайте до тих пір, поки соус не загусне. Залийте курячі ніжки соусом і добре змастити їх.
6. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку до золотистого кольору. Посипте готову страву кунжутом.
7. Для третього страви приготуйте фарш: куряче філе пропустите через м'ясорубку разом з цибулею. Білок відокремте від жовтка і додайте до фаршу. Додайте сіль, зелень і вівсяні висівки.
8. Сформуйте руками котлетки і за бажанням додайте сир в якості начинки. Викладіть котлетки на застелений пергаментним папером деко, змастіть яєчним жовтком. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин. Смачного!