Повітряний сирний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий пиріг, скажу я вам. Якщо вам до душі випічка з сиром, обов'язково скористайтеся даними рецептом для приготування повітряного сирного пирога. Легко, ситно і дуже смачно!
Це класичний рецепт приготування повітряного сирного пирога. Пиріг готується досить швидко, особливу увагу приділіть тесту (як його приготувати в деталях описано нижче). Даний пиріг можна подавати до святкового столу, а можна просто покликати друзів, заварити чаю і пригостити їх чудовою домашньою випічкою! вдалого приготування!
- Цукор - 150 грам
- Сир - 400 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйця - 4 штуки
- Ізюм - 100 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ваніль - За смаком (на кінчику ножа)
Перемішайте яйця з цукром і сиром до однорідної маси.
Ретельно збийте до однорідної маси, додавши ваніль.
Вершкове масло перемішайте з цукром, поступово додайте борошно поки тісто не стане розсипчастим.
Форму для запікання застеліть папером, викладіть по дну форми тісто, зробивши бортики.
Влийте начинку.
Зверху присипте крихтою з тіста і родзинками.
Запікаємо пиріг в духовці 40 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!