Понгал
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Понгал готується з рисом і сочевицею. Дуже смачне і ситне блюдо індійської кухні. Знайомтеся!
Опис приготування:
Понгал - це перш за все назва індійського свята врожаю. Блюдо Понгал готують частіше саме до цієї події. Іноді з молоком, іноді з водою. Виберіть для себе і готуйте із задоволенням. Ситний і смачний Понгал припаде до душі всім вашим домочадцям. Смачного!
- Мал - 1 Склянка
- Сочевиця - 50 грам
- Цукор - За смаком
- Топлене масло - 5 Ст. Ложок
- Вода - 6 склянок
- Горіхи Кешью - За смаком (для оздоблення.)
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте рис і сочевицю.
У каструлю налийте топлене масло і поставте на середній вогонь. Викладіть рис і сочевицю, додайте цукру.
Додайте води. Варіть до готовності рису і сочевиці.
Готовий Понгал викладіть в чашку, перешкодьте. Подавайте з горіхами кешью.