Рецепт Понгал фото

Понгал
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Молочні продукти , Крупи , Вершкове масло , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Понгал готується з рисом і сочевицею. Дуже смачне і ситне блюдо індійської кухні. Знайомтеся!

Опис приготування:

Понгал - це перш за все назва індійського свята врожаю. Блюдо Понгал готують частіше саме до цієї події. Іноді з молоком, іноді з водою. Виберіть для себе і готуйте із задоволенням. Ситний і смачний Понгал припаде до душі всім вашим домочадцям. Смачного!

  • Мал - 1 Склянка
  • Сочевиця - 50 грам
  • Цукор - За смаком
  • Топлене масло - 5 Ст. Ложок
  • Вода - 6 склянок
  • Горіхи Кешью - За смаком (для оздоблення.)
понгал - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
понгал - фото крок 2
Змішайте рис і сочевицю.
понгал - фото крок 3
У каструлю налийте топлене масло і поставте на середній вогонь. Викладіть рис і сочевицю, додайте цукру.
понгал - фото крок 4
Додайте води. Варіть до готовності рису і сочевиці.
понгал - фото крок 5
Готовий Понгал викладіть в чашку, перешкодьте. Подавайте з горіхами кешью.

Схожі рецепти