Рецепт Пісочне медове печиво фото

Пісочне медове печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Сьогодні я розповім, як приготувати пісочне медове печиво. Нічого складного в цьому немає. Уважно вивчіть рецепт з фотографіями, і ви дізнаєтеся всі нюанси приготування. Читаємо і приступаємо!

Опис приготування:

Для приготування страви беремо все найпростіші інгредієнти, які часто є в холодильнику у будь-якої господині, а якщо таких все ж не виявилося, то їх легко купити в найближчому магазині. Для нарізки тіста можна використовувати спеціальні форми, але можна зробити її і довільно, особливої ​​різниці тут немає.

  • Олія - 70 грам
  • Мед - 1, 5 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 Ст. Ложка
пісочне медове печиво - фото крок 1
1. Масло заздалегідь кладемо в морозильну камеру, щоб воно подмёрзло. Потім дістаємо його і натираємо на дрібній тертці в миску. Додаємо яйце, сіль і мед.
пісочне медове печиво - фото крок 2
2. Всипаємо також цукрову пудру і розпушувач, просіюємо борошно.
пісочне медове печиво - фото крок 3
3. Замішуємо тісто, загортаємо його в плівку і залишаємо відпочивати на 30-40 хвилин.
пісочне медове печиво - фото крок 4
4. Тісто розділяємо на шматочки і розгортаємо товщиною до 1 см, формочками вирізаємо фігурки, складаємо їх на деко, застелений папером для випічки.
пісочне медове печиво - фото крок 5
5. Випікаємо печиво в розігрітій до 180 градусів духовці 15-25 хвилин. Після чого дістаємо деко і перекладаємо печиво в тарілку. Смачного!

Схожі рецепти