Млинці на козячому молоці
(покроковий рецепт з фото)
М'які і ніжні млинці на козячому молоці обов'язково сподобаються до смаку дітям і дорослим. Так як у багатьох діток присутній алергія на білок коров'ячого молока, то ця випічка ідеальна їм на сніданок!
М'які і апетитні млинці на козячому молоці вийдуть навіть у початківця кулінара. Їх найкраще подавати з варенням або джемом, але не зі сметаною. Такі млинці ідеальні для фарширування різними начинками: солодкими або солоними.
- Борошно пшеничне - 7 Ст. Ложок
- Молоко козяче - 300 мілілітрів
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Курячі яйця збийте з козячим молоком, цукром і сіллю в глибокій ємності.
Додайте пшеничне борошно вищого сорту і ще раз збийте. Намагайтеся замішувати тісто так, щоб в ньому не утворилися грудочки. Влийте в нього рослинне масло. Багато жиру не додавайте, так як козяче молоко саме по собі дуже жирне.
Прогрійте млинцеву сковороду на плиті і влийте на неї частину тесту, Обкрутити в повітрі, щоб тісто розлилося по дну. Випікайте млинець протягом хвилини до рум'яної, потім дуже акуратно переверніть його на іншу сторону. Він вийде м'яким і дуже ніжним. Допечіть ще хвилину.
Таким чином приготуйте і інші млинці. Подавайте їх до столу гарячими з ягодами, фруктами, медом. Смачного!