Маннік на сметані
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний і солодкий маннік на сметані з додавання сиру і ванілі. Такий маннік може довго зберігатися, не втратить своєї м'якості, соковитості завдяки сметані і сиру. Дивіться, як приготувати маннік!
Маннік на сметані - це ніжний і смачний пиріг, який можна подати з різними фруктовими соусами, джемом або варенням. Полийте його згущеним молоком, її ж так люблять діти! хай щастить!
- Манна крупа - 1 Склянка
- Крем - 120 грам
- Сир - 250 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка (з гіркою)
- Ванільний цукор - 1 штука (упаковка)
Підготуйте продукти для манника. Яйця, якщо великі, беріть дві штуки, якщо дрібні - візьміть три. Приступимо.
Змішайте в глибокій посудині манку з цукром, сиром, сметаною і жовтками яєць.
Додайте ванільний цукор і розпушувач. Перемішайте.
Білки яєць збийте міксером до міцної стійкої піни. Додайте їх в маннік і з'єднайте з іншими продуктами.
Чашу мультиварки змастіть будь-яким жиром: вершковим маслом, кондитерським жиром, маргарином або рафінованим рослинним маслом. Перелийте тісто, розрівняйте і відправте в мультиварку на 50 хвилин, режим - "випічка" .
Готовий маннік остудіть трохи прямо в формі, після чого обережно витягніть. Подавайте повністю остиглим. Смачного!