«Манник» на сметані зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Любіть домашню випічку з мінімумом турбот? Тоді обов'язково візьміть на замітку цей рецепт. Просто, ситно, смачно. Такий пиріг виходить ідеальним навіть у абсолютних новачків на кухні
Ця експериментальна ідея приготування "манника" на сметані зі згущеним молоком прийшла абсолютно спонтанно. Пиріг вийшов з того, що було в холодильнику, і вийшов дійсно дуже вдалим! Обов'язково рекомендую вам повторити рецепт!
- Крупа манна - 1 Склянка
- Крем - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Згущене молоко - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 110 грам
- Сіль і сода - 1 щіпка
1
Манну крупу залийте сметаною сметаною. Перемішайте і залиште набухати хвилин на 20.
2
Яйця збийте зі згущеним молоком і щіпкою солі до пишності.
3
Всипте просіяне борошно і розпушувач (або гашене соду).
4
Влийте розтоплене вершкове масло кімнатної температури. Ще раз збийте до однорідності.
5
Введіть набряклу манку і перемішайте. Перекладіть тісто у жароміцних форму і відправте в духовку.
6
Запікайте маннік протягом 40-45 хвилин при 180 градусах.
7
Приємного чаювання!