Рецепт «Манник» на сметані зі згущеним молоком фото

«Манник» на сметані зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Крупи , Манька , Згущене молоко
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Манник
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Любіть домашню випічку з мінімумом турбот? Тоді обов'язково візьміть на замітку цей рецепт. Просто, ситно, смачно. Такий пиріг виходить ідеальним навіть у абсолютних новачків на кухні

Опис приготування:

Ця експериментальна ідея приготування"манника" на сметані зі згущеним молоком прийшла абсолютно спонтанно. Пиріг вийшов з того, що було в холодильнику, і вийшов дійсно дуже вдалим! Обов'язково рекомендую вам повторити рецепт!

  • Крупа манна - 1 Склянка
  • Крем - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Згущене молоко - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Сіль і сода - 1 щіпка
1
Манну крупу залийте сметаною сметаною. Перемішайте і залиште набухати хвилин на 20.
2
Яйця збийте зі згущеним молоком і щіпкою солі до пишності.
3
Всипте просіяне борошно і розпушувач (або гашене соду).
4
Влийте розтоплене вершкове масло кімнатної температури. Ще раз збийте до однорідності.
5
Введіть набряклу манку і перемішайте. Перекладіть тісто у жароміцних форму і відправте в духовку.
6
Запікайте маннік протягом 40-45 хвилин при 180 градусах.
7
Приємного чаювання!

Схожі рецепти