Макрорус
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Зізнаюся, що раніше мені не попадалася така рибка. Макрорус - це морська глибоководна риба, вона ситна, її м'ясо жирне, але ніжне. Розповідаю як приготувати макрорус.
Опис приготування:
Це один з багатьох способів приготування, він простий і невигадливий. Оскільки рибка жирна, то подавайте її зі свіжими або запечная овочами, можете додати легкий соус на основі сметани. Риба продається тільки в замороженому вигляді, тому перед приготуванням її потрібно розморозити і добре вимити.
- Файл makrorusa - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
- Соняшникова олія - За смаком
1
Попередньо необхідно розморозити філе риби, гарненько вимийте його і витріть насухо серветками.
2
Наріжте філе шматочками і полийте лимонним соком, залиште на кілька хвилин для маринування, потім додати сіль.
3
У мисці змішайте сметану з яйцями і борошном, занурте кожен шматочок з двох сторін і викладіть на розпечену сковороду з рослинним маслом.
4
Обсмажуйте кожен шматочок з двох сторін до золотистого кольору, подавайте зі сметаною і прикрасьте зеленню, часточками лимона.