Рецепт М'ясо під соусом в мультиварці фото

М'ясо під соусом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Фарш
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Замість стандартного і звичного шматка м'яса спробуйте приготувати оригінальні і незвичайні мітболи. Вони являють собою кульки з м'ясного фаршу з будь-яким соусом. Спробуйте, це дуже смачно!

Опис приготування:

Щоб дізнатися, як приготувати м'ясо під соусом в мультиварці, уважно вивчіть даний рецепт. Ця страва прийшло до нас із далекої Америки. Наші господині залишилися задоволені таким кулінарним пишністю і взяли це рецепт собі на замітку. Цедра лайма, яка входить до складу мітболов, прекрасно підкреслює їх смак.

  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 1, 5 Ст. Ложки
  • Джем абрикосовий - 3 Ст. Ложки
  • Перець чилі - За смаком
  • Цедра лайма - 1 Ст. Ложка
  • Імбир - 1 Ст. Ложка
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Фарш м'ясний - 500 грам
  • Часник - 2 зубчики
м'ясо під соусом в мультиварці - фото крок 1
Для того щоб зробити мітболи, вам необхідно приготувати для них фарш. Для цього перекрутити яловичину або свинину на м'ясорубці двічі і покладіть фарш в миску. Додайте до нього подрібнений імбир, цедру лайма, натертий на дрібній тертці очищений часник, а також перець чилі. Вбийте одне сире куряче яйце. Ретельно розмішайте фарш.
м'ясо під соусом в мультиварці - фото крок 2
Руками сформуйте з отриманого фаршу щось на зразок кульок розміром з волоський горіх. Викладіть їх на обробну дошку і приберіть в холодильник на півгодини. Це необхідно, щоб мітболи тримали свою форму в процесі приготування.
м'ясо під соусом в мультиварці - фото крок 3
В мультиварці виставте режим"жарка" , налийте в чашу рослинне масло. Дістаньте з холодильника мітболи, викладіть їх в мультиварку. Обсмажуйте протягом десяти хвилин. Переведіть мультиварку в режим"Випічка" і готуйте мітболи ще двадцять хвилин із закритою кришкою, періодично їх перевертаючи.
м'ясо під соусом в мультиварці - фото крок 4
Поки запікаються в мультиварці мітболи, приготуйте для них соус. Для цього в сотейнику з'єднайте абрикосовий джем, соєвий соус, оцет і дрібку чилі. Оцет краще брати винний або рисовий. Всі інгредієнти перемішайте, поставте на плиту і на повільному вогні уварюють близько п'яти хвилин.
м'ясо під соусом в мультиварці - фото крок 5
Готові мітболи дістаньте з мультиварки, за допомогою кулінарної кисті змастіть їх щедро соусом. Подавайте до столу, поки блюдо гаряче, не забудьте присипати зеленню. Гарнір може бути будь-яким, на ваш погляд.

Схожі рецепти