Лимонно-кокосовий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Великою популярністю користується не тільки шоколадний пиріг, але і лимонний. Розповім про один рецепті такого, як приготувати лимонно-кокосовий пиріг. Ідеальне поєднання інгредієнтів.
Опис приготування:
В оригінальному рецепті використовується 230 грам вершкового масла, в цей раз вирішив зменшити дозу в два рази, вийшло нічим не гірше. Дуже гарне поєднання кислого і солодкого в одній страві. Після запікання остудіть випічку протягом 10 хвилин, тільки потім подавайте.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Цукрова пудра - 0, 5 склянки
- Вершкове масло - 115 грам
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 1, 5 склянки
- Лимонний сік - 0, 5 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Кокосова стружка - 3/4 склянки
1. У миску викладіть борошно, додайте до неї цукрову пудру і перемішайте. Додайте в миску масло, руками перетріть в крихту.
2. У форму для запікання викладіть суміш борошна і масла, утрамбуйте руками. Надішліть форму в розігрітий до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
3. В іншу миску викладіть курячі яйця, цукор, лимонний сік, розпушувач.
4. Збийте всю суміш віночком.
5. Вилийте суміш поверх тесту у формі і посипте кокосовою стружкою, відправте в духовку на 20 хвилин.
6. Перед подачею на стіл остудіть пиріг, потім наріжте його шматочками.