Рецепт Курка з картоплею фото

Курка з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Куряча грудка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Просте, апетитне і ситне блюдо на кожен день хочу запропонувати вам на замітку. Я покажу як приготувати курку з картоплею, морквою і ароматними травами. Чудовий варіант для всієї родини!

Опис приготування:

Це дуже простий і зручний в процесі блюдо. За якихось 10 хвилин зібрали всі інгредієнти на деку і в духовку. В даному випадку використовується грудка, але можна взяти і будь-які інші частини курочки. Спеції, сушені трави вибирайте ті, що вам до душі. В результаті ви отримаєте повноцінне блюдо з мінімумом турбот. Рекомендую рецепт додати в кулінарну скарбничку.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Морква - 5-6 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Куряча грудка - 4 штуки (можна ніжки або стегенця)
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
1
Вимийте і висушіть курочку. Овочі очистіть і наріжте середніми шматочками. Духовку розігрійте до 180 градусів.
2
У глибокій мисці з'єднайте картопля, морква, цибуля. Додайте за смаком сіль і спеції. Влийте пару ложок олії і перемішайте. Викладіть у форму. Окремо посоліть і приправте грудку, викладіть зверху.
3
Збризніть зверху маслом, що залишилося і відправте в духовку приблизно на 1 годинку запікатися до готовності. Якщо овочі почали підрум'янюватися, але ще вогкуваті, можна накрити форму фольгою. Подавайте до столу блюдо гарячим, за бажанням доповнивши соусом.
4
Смачного!

Схожі рецепти