Рецепт Кижуч в мультиварці фото

Кижуч в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Цей рецепт приготування риби дуже простий і, якщо у вас є мультиварка, то ви впораєтеся з ним дуже легко. Смачна страва вам гарантовано!

Опис приготування:

Готувати в мультиварці червону рибу, а кижуч відноситься саме до цього сімейства, дуже легко. В мультиварці рибу можна посмажити, запекти, приготувати на пару, згасити. Пропоную вашій увазі простий рецепт приготування кіжуча в мультиварці з ніжним соусом. Рибка після приготування буде дуже ніжною, з вершковим смаком і сподобається всьому вашому сімейству. Розповідаю, як приготувати кижуча в мультиварці.

1. Очищаємо рибу від луски, добре промиваємо та нарізаємо на порційні шматочки.

2. Рибу посолити і поперчити з усіх боків, обсипати приправою і викласти в чашу мультиварки.

3. Чистимо цибулю і нарізаємо кільцями або напів-кільцями. Викладаємо цибулю поверх риби і посипаємо сухими травами.

4. Змішуємо сметану з майонезом, додаємо в соус тертий сир і приблизно третину склянки води. Добре розмішуємо.

5. Заливаємо соусом рибу і закриваємо кришку мультиварки.

6. Включаємо програму"мультіповар" з 20 хвилин. Температура готування 90 градусів.

Поки рибка готувалася, можна приготувати салатик або будь-який гарнір. Смачного!

  • Kijuç - 500-600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Сир - 75-100 грам (можна і без сиру)
  • Сіль - 3-4 Щепоток
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Приправа для риби - 2 щіпки (без солі)
  • Сухі кріп, петрушка - 2-3 Щепоток
Готувати в мультиварці червону рибу, а кижуч відноситься саме до цього сімейства, дуже легко. В мультиварці рибу можна посмажити, запекти, приготувати на пару, згасити. Пропоную вашій увазі простий рецепт приготування кіжуча в мультиварці з ніжним соусом. Рибка після приготування буде дуже ніжною, з вершковим смаком і сподобається всьому вашому сімейству. Розповідаю, як приготувати кижуча в мультиварці.

1. Очищаємо рибу від луски, добре промиваємо та нарізаємо на порційні шматочки.

2. Рибу посолити і поперчити з усіх боків, обсипати приправою і викласти в чашу мультиварки.

3. Чистимо цибулю і нарізаємо кільцями або напів-кільцями. Викладаємо цибулю поверх риби і посипаємо сухими травами.

4. Змішуємо сметану з майонезом, додаємо в соус тертий сир і приблизно третину склянки води. Добре розмішуємо.

5. Заливаємо соусом рибу і закриваємо кришку мультиварки.

6. Включаємо програму"мультіповар" з 20 хвилин. Температура готування 90 градусів.

Поки рибка готувалася, можна приготувати салатик або будь-який гарнір. Смачного!

Схожі рецепти