Кижуч в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування риби дуже простий і, якщо у вас є мультиварка, то ви впораєтеся з ним дуже легко. Смачна страва вам гарантовано!
Опис приготування:
Готувати в мультиварці червону рибу, а кижуч відноситься саме до цього сімейства, дуже легко. В мультиварці рибу можна посмажити, запекти, приготувати на пару, згасити. Пропоную вашій увазі простий рецепт приготування кіжуча в мультиварці з ніжним соусом. Рибка після приготування буде дуже ніжною, з вершковим смаком і сподобається всьому вашому сімейству. Розповідаю, як приготувати кижуча в мультиварці.
1. Очищаємо рибу від луски, добре промиваємо та нарізаємо на порційні шматочки.
2. Рибу посолити і поперчити з усіх боків, обсипати приправою і викласти в чашу мультиварки.
3. Чистимо цибулю і нарізаємо кільцями або напів-кільцями. Викладаємо цибулю поверх риби і посипаємо сухими травами.
4. Змішуємо сметану з майонезом, додаємо в соус тертий сир і приблизно третину склянки води. Добре розмішуємо.
5. Заливаємо соусом рибу і закриваємо кришку мультиварки.
6. Включаємо програму"мультіповар" з 20 хвилин. Температура готування 90 градусів.
Поки рибка готувалася, можна приготувати салатик або будь-який гарнір. Смачного!
- Kijuç - 500-600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сир - 75-100 грам (можна і без сиру)
- Сіль - 3-4 Щепоток
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Приправа для риби - 2 щіпки (без солі)
- Сухі кріп, петрушка - 2-3 Щепоток
1. Очищаємо рибу від луски, добре промиваємо та нарізаємо на порційні шматочки.
2. Рибу посолити і поперчити з усіх боків, обсипати приправою і викласти в чашу мультиварки.
3. Чистимо цибулю і нарізаємо кільцями або напів-кільцями. Викладаємо цибулю поверх риби і посипаємо сухими травами.
4. Змішуємо сметану з майонезом, додаємо в соус тертий сир і приблизно третину склянки води. Добре розмішуємо.
5. Заливаємо соусом рибу і закриваємо кришку мультиварки.
6. Включаємо програму"мультіповар" з 20 хвилин. Температура готування 90 градусів.
Поки рибка готувалася, можна приготувати салатик або будь-який гарнір. Смачного!