Кітайскaя яічнaя лапшa
(покроковий рецепт з фото)
Нині в моді азіатська кухня. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати китайську яєчну локшину в домашніх умовах! Готувати її будемо з м'ясом, точніше з філе індички, щоб було ситно.
Це прекрасне блюдо порадує абсолютно кожного любителя східної кухні. До столу подавайте його прямо з вогню. Прикрасити локшину з індичкою і овочами можна кільцями свіжого зеленого лука. А любителям страв погостріше можна запропонувати подати до страви пекучий соус чилі.
- Китайська яєчна локшина - 100 грам (швидкого приготування)
- Філе індички - 500 грам
- Кокосове молоко - 100 мілілітрів
- Брокколі - 500 грам (при заміні)
- Морква - 2 штуки
- Перецьь болгарський червоний - 1 штука
- Перецьь болгарський зелений - 1 штука
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1
Помийте і почистіть брокколі, розділіть на суцвіття і наріжте при необхідності.
2
Помийте і почистіть моркву і болгарський перець, наріжте тонкими смужками.
3
Відваріть локшину в підсоленій воді по інструкції.
4
Обдайте окропом всі овочі, крім болгарського перцю. Перецьь трохи підсмажте на добре розігрітій олії і відкладіть в сторону.
5
Помийте і наріжте невеликими шматочками філе індички, обсмажте на тій самій олії 20 хвилин на невеликому вогні.
6
Додайте в м'ясо все овочі, цукор, соєвий соус, поперчіть. Якщо треба, сіль за смаком, хоча соєвий соус вже досить солоний.
7
Додайте в сковороду локшину, залийте кокосовим молоком і тушкуйте ще 10 хвилин на слабкому вогні під кришкою. Готово!