Гречка з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Супер простий і дуже корисний рецепт! завдяки мультиварці, вам практично нічого не доведеться робити. Спробуйте, це дуже смачно. Гречку з індичкою обов'язково оцінить вся ваша сім'я.
Хочете дізнатися, як приготувати гречку з індичкою по найпростішому рецептом, але так, щоб вона вийшла чудово смачною і ароматною? Тоді просто прочитайте цей рецепт. У ньому ви дізнаєтеся головні секрети приготування індички з гречаною крупою. Блюдо ідеально тим, що містить в собі одночасно і гаряче, і гарнір.
- Гречана крупа - 150 грам
- Індичка - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Поставте прилад в режим "гасіння" або "жарко & Quot. Opolosnite і чистий luchok з morkovkoy. Останню натріть на тертці, а цибуля поріжте кубиками. Обсмажте овочі на рослинному маслі в чаші мультиварки до золотистого відтінку. М'ясо вимийте і наріжте довільними шматочками. Закиньте м'ясо до овочів і також обсмажте. Додайте пасту з томатів, приправити сіллю, поперчіть, перемішайте інгредієнти дерев'яною лопаткою.
Гречку промийте і покладіть до овочів і м'яса. Залийте склянкою окропу. Гасіть овочі, м'ясо і гречку в режимі "гасіння" протягом півгодини до повної готовності м'яса і крупи.
У самому кінці приготування закиньте в чашу спеції і лавровий лист за бажанням. Очистіть зубчики часнику, наріжте їх слайсами або дрібними кубиками. Додайте часник в чашу мультиварки і перемішайте з м'ясом і овочами. Блюдо готово, можна подавати на стіл!