Eskalop
(покроковий рецепт з фото)
Ескалоп - ідеальне рішення для м'ясної страви з будь-яким гарніром. Ніжне і соковите м'ясо всередині, але хрустка скоринка зовні. Із задоволенням розповім, як приготувати ескалоп в домашніх умовах.
М'ясні гарячі страви я дуже люблю. Це дуже вдалий рецепт, так як шматочки м'яса порційні, їх зручно гріти, є і розраховувати, чи всі гості у вас залишаться ситими Рекомендую приготувати котлети по моїм рецептом, я впевнена, що таке гаряча страва буде вам до смаку.
- Куряче філе - 1, 5 кілограма
- Буханець хліба - 1 штука
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Пряні трави - 1 Чайна ложка
- Яйця курячі - 2 штуки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
![Eskalop - фото крок 1](https://kuhari.com.ua/img/eskalop-432853.webp)
Підготуйте ескалоп. Видаліть шкіру і сухожилля від курки. Помістіть філе курки між двох шматків пергаменту і розкачайте качалкою до тих пір, поки курка не стане в 1 см завтовшки.
![Eskalop - фото крок 2](https://kuhari.com.ua/img/eskalop-432854.webp)
Хліб підсушіть в духовці і комбайном подрібніть в крихту.
![Eskalop - фото крок 3](https://kuhari.com.ua/img/eskalop-432855.webp)
Ескалопи приправте сіллю і перцем, кулінарної пензлем намажте курку гірчицею і присипте травами.
![Eskalop - фото крок 4](https://kuhari.com.ua/img/eskalop-432856.webp)
Занурте курку з обох сторін в яйце.
![Eskalop - фото крок 5](https://kuhari.com.ua/img/eskalop-432857.webp)
Після чого занурте котлети в сухарі.
![Eskalop - фото крок 6](https://kuhari.com.ua/img/eskalop-432858.webp)
Обсмажуйте м'ясо на розігрітій з маслом сковороді з обох боків до золотистої скоринки.
![Eskalop - фото крок 7](https://kuhari.com.ua/img/eskalop-432862.webp)
Обсмажені котлети дістаньте зі сковороди і помістіть на паперові серветки для того, щоб вбрався зайвий жир.