Рецепт Eskalop фото

Eskalop
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ескалоп - ідеальне рішення для м'ясної страви з будь-яким гарніром. Ніжне і соковите м'ясо всередині, але хрустка скоринка зовні. Із задоволенням розповім, як приготувати ескалоп в домашніх умовах.

М'ясні гарячі страви я дуже люблю. Це дуже вдалий рецепт, так як шматочки м'яса порційні, їх зручно гріти, є і розраховувати, чи всі гості у вас залишаться ситими Рекомендую приготувати котлети по моїм рецептом, я впевнена, що таке гаряча страва буде вам до смаку.


  • Куряче філе - 1, 5 кілограма
  • Буханець хліба - 1 штука
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Пряні трави - 1 Чайна ложка
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Eskalop - фото крок 1
Підготуйте ескалоп. Видаліть шкіру і сухожилля від курки. Помістіть філе курки між двох шматків пергаменту і розкачайте качалкою до тих пір, поки курка не стане в 1 см завтовшки.
Eskalop - фото крок 2
Хліб підсушіть в духовці і комбайном подрібніть в крихту.
Eskalop - фото крок 3
Ескалопи приправте сіллю і перцем, кулінарної пензлем намажте курку гірчицею і присипте травами.
Eskalop - фото крок 4
Занурте курку з обох сторін в яйце.
Eskalop - фото крок 5
Після чого занурте котлети в сухарі.
Eskalop - фото крок 6
Обсмажуйте м'ясо на розігрітій з маслом сковороді з обох боків до золотистої скоринки.
Eskalop - фото крок 7
Обсмажені котлети дістаньте зі сковороди і помістіть на паперові серветки для того, щоб вбрався зайвий жир.

Схожі рецепти