Джардіньера
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування джардіньери з цвітної капусти, болгарського перцю, морква, лука, Серрано перець, часнику, базиліка і орегано.
Опис приготування:
Джардіньера - це італійська овочева суміш, маринована в оцті або олії. Ця суміш, як правило, вживається в якості закуски або салату. У США джардіньера використовується в якості приправи в сендвічах з яловичиною. Італійська версія джардіньери включає в себе цибулю, селера, цукіні, моркву та цвітну капусту. Овочі маринуються в червоному або білому винному оцті. Американська джардіньера зазвичай готується з перцю Серрано з комбінацією збірних овочів, в тому числі болгарського перцю, селери, оливки, моркви і цвітної капусти. Овочі маринуються в рослинному, оливковій або соєвому маслі, або ж суміші всіх трьох масел. Також часто можна побачити американську джардіньеру з оцтом. За цим рецептом у вас вийде 2 півлітрові банки джардіньери.
- Яблучного оцту - 3 склянки
- Цукру - 3 Ст. Ложки
- Солі - 1 Ст. Ложка
- Чорного перцю горошком - 1 1/2 чайних ложки
- Червоного болгарського перцю - 1 Склянка
- Червоної цибулі - 1/2 штуки (середній)
- Перець Серрано - 1 штука
- Часнику - 4 зубчики
- Сушеного Базиліка - 1 Чайна ложка
- Сушеного орегано - 1 Чайна ложка