Дієтичний пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Ароматний пиріг з яблуками і корицею - як раз те, що Ви шукали до чаю! Такий десерт сподобається не тільки тим, хто на дієті, але і всім ласунам. Досить буде збільшити кількість цукру.
Розповідаю і показую, як приготувати дієтичний пиріг з яблуками. Для приготування нам знадобиться мінімальний набір продуктів, всі інгредієнти прості і доступні. Щоб знизити калорійність класичного яблучного пирога, пропоную частину борошна замінити манкою. Також виключимо з рецепта яєчні жовтки, які містять багато жиру і зведемо до мінімуму кількість цукру. По бажанню, цукор і зовсім можна замінити медом або використовувати фруктозу, стевію. Кількість яблук беріть за смаком.
- Крупа манна - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Цукор - 70 грам
- Борошно - 150 грам
- Рослинна олія - 120 мілілітрів
- Розпушувач - 10 грам
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Яблука - 2-3 штук
1. Підготуйте всі інгредієнти.
2. У глибокій мисці з'єднайте манку, воду і цукор. Перемішайте.
3. Додайте борошно, розпушувач і корицю.
4. Перемішайте і додайте олію.
5. Перемішайте все ще раз до однорідного стану і додайте нарізані часточками яблука.
6. Викладіть тісто в змащену маслом і присипану манкою форму для випічки.
7. Випікайте при 180 градусах до готовності.
8. Дієтичний пиріг з яблуками готовий. Перед подачею можна прикрасити пиріг цукровою пудрою.
9. Смачного!