Рецепт Цукати з імбиру фото

Цукати з імбиру
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Груша
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок
Заготовки

Цукати з імбиру - відмінний спосіб консервації свіжого імбиру. Всього пара інгредієнтів - і у вас готовий дуже смачний десерт, який можна використовувати в приготуванні різних солодощів.

Імбирні цукати я люблю більше, ніж будь-які інші. У них цукрова солодкість поєднується з природного гостротою імбиру, завдяки чому цукати виходять дуже оригінальними і незвичайними. Такі цукати можна гризти просто так, замість льодяників, а можна використовувати у випічці і приготуванні десертів.

  • Свіжий корінь імбиру - 200 грам
  • Цукровий пісок - 200 грам
  • Вода - 2, 5 склянки
цукати з імбиру - фото крок 1
Складові.
цукати з імбиру - фото крок 2
Очищаємо імбир.
цукати з імбиру - фото крок 3
Нарізаємо тонкими скибочками.
цукати з імбиру - фото крок 4
У каструлю кладемо нарізану імбир і 2 склянки води. Варимо на середньому вогні 40-45 хвилин до м'якості імбиру.
цукати з імбиру - фото крок 5
Тим часом приготуємо сироп, розчинивши цукор в останньому кількості води. Відварену імбир викладаємо в сироп, гарненько перемішуємо, потім кожну скибочку імбиру обвалюють в цукрі.
цукати з імбиру - фото крок 6
Викладаємо обвалені в цукрі імбир на пергаментний папір і сушимо при кімнатній температурі до набуття імбиром потрібного ступеня сухості.
цукати з імбиру - фото крок 7
Готово!

Схожі рецепти