Вишневі цукерки
(покроковий рецепт з фото)
Не так часто на кухні ми самі готуємо цукерки. Швидше, купимо їх в магазині на вагу, щоб не мучиться. Іноді, навіть в голову не прийде, що можна зробити самим таку смакоту.
Вирішила спробувати цікавий рецепт десерту на свято. Як приготувати вишневі цукерки, ви дізнаєтеся нижче. Це проста солодкість, яка буде справжньою окрасою столу. Я взяла всього вісім ягід, але ви сміливо збільшуйте кількість інгредієнтів і робіть цю солодкість на велику компанію.
- Вишня десертна - 8 штук
- Чорний шоколад - 50 грам
- Кокосова стружка - 3 чайних ложки
- Присипка для тортів - 3 чайних ложки
Для початку поламайте шоколад. Розчиніть його на водяній бані до рідкої консистенції.
Дістаньте вишню. Тримаючи ягоди за хвостик умочіть їх в шоколад таким чином, щоб той повністю розподілився.
Потім обваляйте вишеньки в кокосовій стружці або в будь-який інший кондитерської посипання. Викладіть цукерки на пергамент, приберіть їх в морозильну камеру.
Через 45 хвилин десерт буде готовий. Подавайте його до чаю або до кави.