Торт «хвилин»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цього торта підкупить вас простотою свого приготування. З мінімальної кількості інгредієнтів у вас вийде чудовий і дуже смачний торт, яким не соромно пригостити друзів. Готуємо!
Яке ж свято без торта? Якщо у вас немає духовки, а наближається свято, не купуйте торт в магазині. Скористайтеся цим рецептом, в якому я розповім, як приготувати торт "хвилинка" . Рецепт цього простого, але дуже смачного торта, вам точно сподобається: невелика кількість продуктів і випічка коржів на сковороді. Zaintrigoval? що, коржі ми не печемо в духовці, а смажимо на сковороді, і робиться це дуже швидко і просто. І в результаті у вас буде дуже смачний, ніжний і красивий торт "хвилинка" .
- Борошно - 450 грам
- Згущене молоко - 450 грам(1 банку)
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 2 чайних ложки (або 1 немає. L. Соди, гашеного оцтом)
- Крем - 400 грам (для крему)
- Цукор - 1/2 склянки (для крему)
Testo частка на 8 рівних частин.
Потім викладаємо корж на гарячу суху сковороду і смажимо з кожного боку по 1 хвилині.
Приготуємо крем. Зазвичай для такого торта готують заварний крем, але я вирішив спробувати сметанний. Збиваємо сметану міксером, потроху додаючи цукор.
Вгору і боки торта теж змащуємо кремом, а потім посипаємо крихтою (обрізки тесту подрібнюємо в блендері або качалкою). Відправляємо торт в холодильник на кілька годин, але краще на ніч.