Рецепт Торт «хвилин» фото

Торт «хвилин»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Згущене молоко
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Рецепт цього торта підкупить вас простотою свого приготування. З мінімальної кількості інгредієнтів у вас вийде чудовий і дуже смачний торт, яким не соромно пригостити друзів. Готуємо!

Опис приготування:

Яке ж свято без торта? Якщо у вас немає духовки, а наближається свято, не купуйте торт в магазині. Скористайтеся цим рецептом, в якому я розповім, як приготувати торт"Хвилинка" . Рецепт цього простого, але дуже смачного торта, вам точно сподобається: невелика кількість продуктів і випічка коржів на сковороді. Zaintrigoval? що, коржі ми не печемо в духовці, а смажимо на сковороді, і робиться це дуже швидко і просто. І в результаті у вас буде дуже смачний, ніжний і красивий торт"Хвилинка" .

  • Борошно - 450 грам
  • Згущене молоко - 450 грам(1 банку)
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 2 чайних ложки (або 1 немає. L. Соди, гашеного оцтом)
  • Крем - 400 грам (для крему)
  • Цукор - 1/2 склянки (для крему)
тістечка & Quot; Minute
У миску виливаємо згущене молоко, вбиваємо яйце і розпушувач. Добре збиваємо і потім додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто.
тістечка & Quot; Minute
Testo частка на 8 рівних частин.
тістечка & Quot; Minute
Посипаємо поверхню борошном і кожну частину тесту розгортаємо в тонкий корж за розміром трохи більше сковороди, на якій будете випікати коржі.
тістечка & Quot; Minute
Потім викладаємо корж на гарячу суху сковороду і смажимо з кожного боку по 1 хвилині.
тістечка & Quot; Minute
Дамо час, щоб коржі охололи, і потім обрізаємо сухі краю. Потім ми обрізки використовуємо для прикраси торта.
тістечка & Quot; Minute
Приготуємо крем. Зазвичай для такого торта готують заварний крем, але я вирішив спробувати сметанний. Збиваємо сметану міксером, потроху додаючи цукор.
тістечка & Quot; Minute
Збиваємо близько 5-10 хвилин, поки крем не стане пишним. Можна додати ванільний цукор. Потім готовим кремом змащуємо коржі.
тістечка & Quot; Minute
Вгору і боки торта теж змащуємо кремом, а потім посипаємо крихтою (обрізки тесту подрібнюємо в блендері або качалкою). Відправляємо торт в холодильник на кілька годин, але краще на ніч.

Схожі рецепти