Торт 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний, корисний, і головне - простий рецепт торта за 5 хвилин я хочу вам сьогодні запропонувати. Мені дуже імпонує те, що виглядає такий торт дуже ошатно, і прикрасить будь-який суязикатий зиязикай вечір!
Про цей унікальний рецепт торта за 5 хвилин я зазвичай згадую взимку або пізно восени, - коли свіжі фрукти і овочі вже відходять, консервація вся закрита, на вулицях туманно і сиро… Саме час побалувати себе таким тортом за 5 хвилин в домашніх умовах, це точно! Однаково смачний як в гарячому, так і в холодному вигляді, так що настійно вам його рекомендую!
- Сир - 200 грам
- Маргарин - 250 грам
- Борошно - 400 грам (плюс 1 ст.Л. Для заливки)
- Крем - 250 грам
- Гарбуз - 100 грам (можна замінити яблуками)
- Ізюм - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 За смаком
1. Змішаємо сир, маргарин, 1 яйце, додамо борошно з розпушувачем, помістимо тісто на час в холодильник. У підсолодженою воді відварити гарбуз (яблука годі й відварювати).
2. Тісто дістаємо з холодильника, розгортаємо і викладаємо у форму, роблячи бортики. Форму краще змастити маслом і присипати цукром.
3. Викладаємо поверх тесту запарений родзинки і проціджений шматочки гарбуза. Теж присипаємо цукром.
4. Для заливки збити яйце зі сметаною і столовою ложкою борошна. Заливаємо цим кремом торт і відправимо запікатися, поки не зарум'яниться верхівка. Нарізаємо і подаємо!
5. Ось фото ближче. Приємного вам апетиту!