Суп з куркою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
В мультиварці все супи виходять наваристими і смачними, тому я пропоную вам зробити відмінний ситний суп з куркою у вашій маленькій помічниці - це дуже легко і досить швидко.
Опис приготування:
Останнім часом все супи я готую тільки в мультиварці, тому що, на мій погляд, в ній це робити набагато зручніше, і зараз я хочу розповісти вам, як приготувати відмінний суп з куркою в мультиварці. У цьому рецепті крім інших інгредієнтів я використовую квасоля, і тут я хочу відразу зазначити, що коли готуєш суп з нею в мультиварці, то вона відмінно розварюється і стає м'якою, а домогтися подібного ефекту в звичайній каструлі вдавалося не завжди. Ну а в цілому супчик виходить ситний і досить густий, так що з цим рецептом супу з куркою в мультиварці голодним з-за столу точно ніхто не піде, я вам обіцяю.
- Куряче філе - 200 грам
- Квасоля - 0, 5 склянки
- Картопля - 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 1 зубчик
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Вода гаряча - 2-2, 5 L
- Зелень свіжа - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло і додаємо вершкове. Філе нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо в чашу, включаємо режим"Обсмажування" з 10 хвилин.
Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими кубиками, а моркву соломкою, викладаємо овочі до курки і смажимо все разом ще 10 хвилин на тому ж режимі.
Тепер додаємо нарізану картоплю і попередньо замочену на ніч квасолю. Вливаємо гарячу воду, включаємо режим"Гасіння" в годину.
Після закінчення часу солимо і перчимо суп, додаємо лавровий лист, закриваємо кришку і готуємо на цьому ж режимі ще пів години.
Почувши звуковий сигнал про закінчення режиму, Не відкривайте кришку відразу, а даємо супу настоятися ще хвилин 15-20. Потім розливаємо його по тарілках, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. Приємного вам апетиту!