Суп з фрикадельками і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.
Відмінне рішення для того щоб швидко приготувати суп до обіду. Такий суп із задоволенням з'їдять і дорослі, і дітки. І господиня буде задоволена - всі нагодовані, а вона практично не втомилася Готуємо!
Опис приготування:
Суп з фрикадельками - це суп, який вариться дуже швидко. Варіантів приготування безліч - і з різними овочами і з різними крупами. Я запропоную вам ще ось такий варіант готування. Були часи, коли моя дочка не їла моркву в супі, барахлити. І ось я знайшла вихід - морква у мене увійшла до складу фрикадельок. А вже від фрикадельок жодна дитина не відязикаться, чи не так? :) Може і у вас така ситуація? Тоді вам стане в нагоді цей рецепт в якому розказано, як приготувати суп з фрикадельками і картоплею.
- Фарш - 300-400 грам (будь-який, але краще змішаний - свинина і яловичина)
- Картопля - 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Зелень кропу, петрушки - 20 грам
- Спеції - 2 щіпки (будь-які ваші улюблені спеції )
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
Фарш для фрикадельок краще провернути пару раз через м'ясорубку.
Очистити цибулю і моркву і подрібнити їх блендером.
Змішати фарш з отриманим пюре з овочів і додати дрібку солі. Ретельно перемішати і сформувати невеликі фрикадельки.
Наливаємо в каструлю приблизно 2.5 літра води, доводимо до кипіння і опускаємо в киплячу воду фрикадельки.
Чистим картошку, миємо й нарізаємо невеликими кубиками.
Додаємо картоплю в каструлю з фрикадельками, солимо і додаємо спеції і зелень. Варимо до готовності картоплі.