Суп з фрикадельками і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Знайшов нещодавно в старому журналі рецепт відмінного грибного супу з фрикадельками. Дуже сподобався, поспішаю поділитися рецептом. Спробуйте!
Опис приготування:
У каструлю з киплячою водою кидаємо картоплю, частину цибулі з морквою і фрикадельки. Поки все це вариться, робимо зажарку з залишився цибулі, моркви і грибів. Потім зажарку додаємо в каструлю, туди ж йде тертий сир. Варимо до готовності. Зелень дрібно поріжте і додайте в суп з фрикадельками і грибами перед подачею на стіл. Смачного!
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Печериці - 200 грам
- Картопля - 3 штуки
- Сирки плавлені - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2, 5 L
- Сіль, перець, зелень - За смаком
Поставте каструлю з водою на вогонь. Картопля поріжте шматочками.
Морква потріть на тертці, цибулю дрібно порубати.
Коли вода закипить, покладіть в неї половину цибулі і моркви, картопля і трохи посоліть. Доведіть до кипіння.
Фарш посоліть і поперчіть за смаком, додайте дрібку порізаного лука.
Добре вимішайте фарш і сформуйте невеликі фрикадельки.
Киньте їх в киплячий суп і варіть під кришкою 20 хвилин на слабкому вогні.
Гриби поріжте пластинками.
Викладіть на розігріту сковороду з рослинним маслом лук і морква. Обсмажуйте їх 3-4 хвилини.
Потім додайте гриби, і помішуючи, Тушіте 5 хвилин.
Сирки потріть на крупній тертці.
Надішліть в суп засмажку з грибами і тертий сир.
Варіть на слабкому вогні ще 10 хвилин.