Рецепт Сирні коржі для торта фото

Сирні коржі для торта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт , Полудень
Випічка , Торти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 50 хв.

Сирний торт виходить дуже ніжним і смачним, але, щоб домогтися саме такого результату, потрібно приготувати вдалі коржі з сирного тесту. У рецепті є нюанси, про які я розповім нижче.

Опис приготування:

Цей рецепт мене багато разів виручав, коли коржі потрібно зробити заздалегідь. Адже сирні заготовки можна зберігати в холодильнику 3-4 дня. Крем для торта з таких коржів краще вибирати той, який добре просочує. Я зазвичай використовую сметанний зі згущеним молоком або заварний. Обов'язково спробуйте пропонований рецепт!

  • Сир - 200 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Борошно - 260 грам
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 110 грам
  • Ванілін - За смаком
  • Вершкове масло - 100 грам (або поширення)
сирні коржі для торта - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
сирні коржі для торта - фото крок 2
У чашу викладіть сир, яйце, сіль, цукор, м'яке вершкове масло.
сирні коржі для торта - фото крок 3
Пробийте занурювальним блендером до однорідного стану.
сирні коржі для торта - фото крок 4
Додайте борошно, соду і замісити тісто.
сирні коржі для торта - фото крок 5
Тісто має вийти м'яким, допускається невелике прилипання до рук. В цьому випадку присипте руки борошном, сформуйте куля з тіста, оберніть харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 45 хвилин.
сирні коржі для торта - фото крок 6
Після закінчення часу дістаньте тісто. Розділіть його на 8 частин.
сирні коржі для торта - фото крок 7
Кожну частину розкачати в тонкий соковитий. Діаметр, в моєму випадку, вийшов 17, 5 см. Ображати, приклавши тарілку. Обрізки складайте окремо, з них вийдуть ще 1-2 коржа.
сирні коржі для торта - фото крок 8
Розігрійте сковороду і зменшіть вогонь до трохи нижче середнього. Корж наколи виделкою і перекладіть на сковороду. Обсмажуйте з одного боку 2-3 хвилини. Постарайтеся відрегулювати вогонь, щоб корж не горів, а рівномірно пропікається.
сирні коржі для торта - фото крок 9
Переверніть корж і обсмажте з іншого боку до готовності. Натискаючи на готовий корж, він повинен швидко відновлювати форму.
сирні коржі для торта - фото крок 10
Обсмажені коржі складайте в стопочку. Прохолодний. Після охолодження ви можете прошарувати будь-яким кремом, і зробити торт на свій розсуд.
сирні коржі для торта - фото крок 11
Якщо немає часу займатися тортом, загорніть в рушник і приберіть в холодильник. У такому вигляді коржі можуть зберігатися 3-4 дня. Щасти вам випічки!

Схожі рецепти