Рецепт Коржі для торта фото

Коржі для торта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Бісквіт
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Класичний торт у більшості людей безпосередньо пов'язаний з приготуванням бісквіта і коржів. Вони стають основою, на яку можна покласти будь-який смак крему. Тому вибирати їх варто ретельно.

Опис приготування:

Я пропоную вам рецепт, в якому описано, як приготувати коржі для торта з лимоном. Виходить красивий пишний бісквіт з кислинкою. Для нього підійде вершковий або лимонний крем. Також добре виглядатимуть свіжі фрукти і ягоди: наприклад, полуниця, банани або персики.

  • Борошно - 345 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 225 грам
  • Цукор - 300 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Цедра лимону - 2-3 чайних ложок
  • Йогурт натуральний - 135 грам
  • Молоко - 125 мілілітрів
коржі для торта - фото крок 1
З'єднайте в глибокій посуді борошно з розпушувачем.
коржі для торта - фото крок 2
В іншому посуді збийте міксером м'яке масло з цукром.
коржі для торта - фото крок 3
До масляною масою додавайте яйце по одному, кожен раз збиваючи.
коржі для торта - фото крок 4
Потім додайте цедру лимона і йогурт. Перемішайте.
коржі для торта - фото крок 5
Далі всипте половину сухої суміш і влийте молоко.
коржі для торта - фото крок 6
Додайте борошно, що залишилося з розпушувачем. Збийте тісто.
коржі для торта - фото крок 7
Готове тісто розлийте по двом круглим однаковим формам, змастивши їх маслом або уклавши на дно пергамент.
коржі для торта - фото крок 8
Запікайте бісквіт при 180 градусах в духовці протягом 30-40 хвилин.
коржі для торта - фото крок 9
Кожен бісквіт, коли він охолоне, розріжте навпіл. У вас вийде 4 коржа. Можете продовжувати готувати.

Схожі рецепти