Шуба з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Яблука додають оселедця під шубою родзинку. Особливо добре підійдуть кислі яблука.
Опис приготування:
Шуба з яблуками - один з головних салатів на моєму святковому столі. Готується вона просто, яблука ні варити, ні запікати не треба. Отже, приступимо до приготування.
1. Для початку необхідно зварити картоплю, морква, буряк і яйце. Картоплю і моркву можна варити в одній каструлі. Яйце і буряк в різних.
2. Поки овочі варяться, чистий selёdku. Очистіть від шкірки і кісток.
3. Наріжте оселедець маленькими шматочками. Краще кубиками.
4. Варені овочі дістаньте з каструлі і остудіть.
5. Яйце теж остудіть.
6. Тепер наріжте всі інгредієнти в різні тарілки. Будемо викладати шарами.
7. Перший шар - картопля. Викладіть, посоліть і змастіть майонезом. Раджу, не жирно, так як майонезом змащуватиметься кожен шар.
8. Другий шар - оселедець. Її теж змащуємо.
9. Третій - морква. Змащуємо.
10. Тепер чистимо і дрібно ріжемо яблука. Викладаємо на моркву. Майонезом не змащувати.
11. П'ятим шаром буде яйце. Наріжте його, як вам хочеться. І викладіть на яблука.
12. Яйце змастіть майонезом, а зверху викладіть буряк. Зверху змастіть майонезом, трохи, буквально одна столова ложка.
Прикрасьте салат"Шуба з яблуками" свіжою зеленню, маринованими грибочками, свіжими овочами. Загалом, як вам подобається! Дуже смачний і ніжний салат.
Смачного!
- Оселедець - 1 штука (середньої величини.)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Яблука - 3 штуки
- Буряк - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Майонез - За смаком
1. Для початку необхідно зварити картоплю, морква, буряк і яйце. Картоплю і моркву можна варити в одній каструлі. Яйце і буряк в різних.
2. Поки овочі варяться, чистий selёdku. Очистіть від шкірки і кісток.
3. Наріжте оселедець маленькими шматочками. Краще кубиками.
4. Варені овочі дістаньте з каструлі і остудіть.
5. Яйце теж остудіть.
6. Тепер наріжте всі інгредієнти в різні тарілки. Будемо викладати шарами.
7. Перший шар - картопля. Викладіть, посоліть і змастіть майонезом. Раджу, не жирно, так як майонезом змащуватиметься кожен шар.
8. Другий шар - оселедець. Її теж змащуємо.
9. Третій - морква. Змащуємо.
10. Тепер чистимо і дрібно ріжемо яблука. Викладаємо на моркву. Майонезом не змащувати.
11. П'ятим шаром буде яйце. Наріжте його, як вам хочеться. І викладіть на яблука.
12. Яйце змастіть майонезом, а зверху викладіть буряк. Зверху змастіть майонезом, трохи, буквально одна столова ложка.
Прикрасьте салат"Шуба з яблуками" свіжою зеленню, маринованими грибочками, свіжими овочами. Загалом, як вам подобається! Дуже смачний і ніжний салат.
Смачного!